Zakelijk energie vergelijken?

Bent u op zoek naar een nieuwe energieleverancier voor uw bedrijf? Dan bent u bij EnergieVergelijken.eu op het juiste adres. Hier kunt u de energieprijzen berekenen en vergelijken van alle energieleveranciers voor zakelijk energieverbruik. Behalve dat u hier onafhankelijk kunt vergelijken en berekenen kunt u hier ook direct een nieuwe energiecontract aanvragen. U ontvangt bij uw aanvraag via EnergieVergelijken.eu tevens een welkomstpremie waardoor u altijd goedkoper uit bent dan wanneer u direct via de energieleverancier zelf zou overstappen.

Zakelijk energieprijzen vergelijken

Het vergelijken van de zakelijke energieaanbieders op EnergieVergelijken.eu is eenvoudig. U klikt eerst op het tabblad “Zakelijk”. Daarna vermeld u uw gegevens zoals uw postcode, uw energiemeter, uw energieverbruik en uw huidige energieleverancier. Vervolgens klikt u op “Bereken nu”. Om optimaal te kunnen besparen raden wij u aan om de rest van deze pagina ook te lezen. Neem dus even de tijd.

Goedkoopste energieleverancier kiezen

Voor het vinden van de goedkoopste energiemaatschappij voor uw bedrijf gebruikt u de filteropties. Hiermee kunt u de energievergelijking filteren en daardoor de energieleverancier kiezen die het beste aansluit op uw energieverbruik. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een groene (milieuvriendelijke) energiemaatschappij? Dan klikt u “Soort energie”. Wilt u daarnaast uw energieprijzen vastzetten? Klik dan op “Vaste energieprijzen”. Het is ook mogelijk om energieleveranciers te filteren op basis van de duur van het energiecontract. Zo is het mogelijk om te kiezen voor 1, 2, 3, 4 en zelfs 5 jarige energiecontracten. Op die manier hebt u niets meer te maken met prijsschommelingen en weet u dus waar u aan toe bent.

Vaste energieprijzen

Wanneer u uw energieprijzen wilt laten vastzetten moet u rekening houden met het feit dat dit niet perce de goedkoopste oplossing hoeft te zijn. Wij adviseren in principe altijd 1 jarige energiecontracten omdat u dan kunt profiteren van de welkomstpremies die voor zakelijke energiepakketten kan oplopen tot meer dan 1000 euro per jaar. Dat scheelt dus nog al een hoop geld. Echter, wanneer u kiest voor vaste energieprijzen en de energieprijzen zouden na een bepaalde periode weer gaan dalen, dan blijft u dus hetzelfde bedrag betalen, ook als de tarieven voor uw zakelijke energie overeenkomst hoger zijn dan de actuele energieprijzen!

Energie Vergelijken Zakelijk