Stroom en gas vergelijken, berekenen en aanvragen

Veel huishoudens betalen zonder dat ze het weten teveel voor stroom en gas. Door de kosten van stroom en gas te berekenen en te vergelijken is het mogelijk om binnen enkele ogenblikken te zien welke aanbieder voor de goedkoopste is. Heeft u eenmaal een goede keuze kunnen maken, dan kunt u hier uw stroom en gas aanvragen.

Overstappen is eenvoudig

Sommige mensen vinden overstappen nogal wat werk. Bij Energievergelijken.eu hebben we het juist heel makkelijk gemaakt. Wij verzamelen de tarieven van stroom en gas, stoppen die in de database en laten de calculator het werk doen. Op die manier kunt u eenvoudig besparen op stroom en gas.

Maar dat is niet alles. Want als u via ons uw stroom en gas aanvraagt verzorgen wij voor u de complete aanvraag. De nieuwe aanbieder zorgt vervolgens voor de opzegging van uw oude aanbieder. Wel zo makkelijk, want dan hoeft u zelf niets te doen.

Stroom en gas voor de laagste prijs

Omdat de aanbieders van stroom en gas graag zo hoog mogelijk in de vergelijking willen komen moeten ze via ons extra korting geven. Behalve dat u hier direct online een nieuwe aanbieder voor stroom en gas kunt aanvragen, geniet u van nog lagere prijzen dan wanneer u direct via de aanbieder zelf zou kiezen voor stroom en gas.

Gasrekening verlagen