Samen veilig overstappen met 108.410 huishoudens

hamer-energieveilingVeel mensen hebben een brief of een e-mail ontvangen van vereniging eigen huis waarmee de voordelen van de nieuwe campagne “Samen Veilig Overstappen” duidelijk werd gemaakt. Het doel en daarmee ook gelijk het voordeel is dat zoveel mogelijk huishoudens worden verzameld in een energiecollectief om zodoende via een energieveiling voordeel te krijgen bij de energieleveranciers.

Bereken uw voordeel

Bereken hieronder de energiekosten inclusief alle aanbiedingen van alle Nederlandse energieleveranciers. Vervolgens kunt u veilig overstappen. Wij regelen voor u de complete overstap inclusief het opzeggen van uw huidige aanbieder.

Niet alle energieleveranciers deden mee, maar de energieleveranciers die wel deelnamen aan de “Samen veilig overstappen” energieveiling moesten tegen andere deelnemende energieleveranciers concurreren om zodoende een zo laag mogelijk energietarief te bieden exclusief voor de leden van het energiecollectief. De energieleverancier die uiteindelijk het laagste energietarief had geboden won de energieveiling en mocht alle deelnemers een persoonlijk aanbod doen.

Samen veilig overstappen is een groot succes

Met meer dan 100.000 deelnemende kandidaten is de “Samen veilig overstappen” veiling een groot succes. Niet alleen omdat er zoveel mensen zoveel mogelijk kunnen besparen, maar ook omdat de energieleverancier die heeft gewonnen naast vele duizenden nieuwe klanten mag verwelkomen en ook veel extra naamsbekendheid heeft gekregen. Daarnaast is de veiling voor de Organisator van de energieveiling ook een groot succes. Die ontvangt per overstap een bedrag dat varieert tussen de 30 en de 60 euro. Tel uit je winst!

Huishoudens die mee wilden doen hadden tot en met 26 november 2012 de tijd om zich in te schrijven. De energieveiling heeft vandaag 27 november 2012 plaats gevonden. Alle deelnemers ontvangen vanaf 4 december 2012 een persoonlijk aanbod van de winnende energieleverancier.