Reviews

Reviews helpen bij het kiezen van de beste energieleverancier. Omdat wij vinden dat de service van de energieleveranciers belangrijk is bieden wij u de mogelijkheid om reviews te schrijven over uw energieleverancier. Door uw ervaringen te delen zorgt u ervoor dat mensen die willen overstappen een betere keuze kunnen maken. Tevens zijn energieleveranciers genoodzaakt om hun producten en diensten te verbeteren waardoor u meer geniet van de vrije energiemarkt.

Hoe schrijft u een goede review

Een goed geschreven review geeft een duidelijk beeld over de werkwijze van de energieleverancier in kwestie. Om goede reviews op deze website achter te laten vragen wij u om verschillende onderwerpen te belichten en toe te lichten. Het gaat dan vooral over uw ervaringen met de klantenservice, de bereikbaarheid, het overstapproces en de administratie van de energieleveranciers.

U kunt ook vertellen wat u vindt van de wervingsmethoden van de leveranciers. Bent u bijvoorbeeld benaderd door een energieleverancier, via de telefoon of colportage? Ook dan vernemen wij graag uw mening, uw ervaringen en uw beoordeling.

Uw ervaring is de doorslaggevende factor

Ervaringen zijn voor veel mensen een doorslaggevende factor bij het kiezen van een nieuwe energieleverancier. Door een review te schrijven draagt u bij aan het verbeteren van de energiemarkt. Laat weten wat uw ervaringen zijn en help anderen met het maken van de beste keuze.