Gratis overstapservice

Wij verzorgen veilig en gratis de complete overstap inclusief het opzeggen van uw huidige energieleverancier. U ontvangt tevens direct uw bevestiging per email. Via de overstapservice van Energievergelijken.eu kunt u gratis overstappen.

[hr]

Energie vergelijken
Vermeld uw gegevens voor een onafhankelijke berekening van de energiekosten van alle energieleveranciers. Vervolgens kunt u aan de hand van door u zelf aan te vinken criteria de energieleverancier vinden die het beste aansluit op uw persoonlijke situatie.

Gratis overstapservice
Met de overstapservice is uw overstap binnen 5 minuten geregeld. Direct na uw aanvraag worden uw gegevens verstuurd naar de nieuwe energieleverancier. U hoeft daarna zelf niets meer te doen. Wij regelen uw overstap inclusief het opzeggen van uw huidge aanbieder.

Vergelijk alle energiekosten
Onze energievergelijker houdt rekening met alle energiekosten zoals oa vastrecht, regiotoeslag, belasting en transportkosten.

Zorgeloos overstappen
Kies in het overzicht achter de leverancier van je keuze voor Aanvragen en wij regelen de rest. U heeft er geen omkijken naar.

[hr]

Zakelijke energievergelijker
Energievergelijken.eu is er ook voor bedrijven met klein of groot zakelijk energieverbruik. Wilt u weten of uw bedrijf ook een lagere energierekening kan krijgen doormiddel van een overstap? Start de energievergelijker en vergelijk alle zakelijke energiepakketten.

Groene energie vergelijken
Een beter milieu begint bij uzelf. Verbruik minder stroom en gas middels goede isolatie, zet de verwarming lager, kies voor zonnepanelen en pas andere energiebesparende maatregelen toe of kies voor duurzame groene energie. Hier kunt u groene energie vergelijken.

[hr]

Onafhankelijke energievergelijker
Energievergelijken.eu is een onafhankelijke energie vergelijker. Dat betekent dat we alle energie leveranciers en hun tarieven berekenen op basis van postcode en energieverbruik. Zo kunt u gemakkelijk energie vergelijken en besparen op uw energienota.

Klantenservice
Vragen over het vergelijken van energieleverancier, het vergelijken van de energie tarieven of prefereert u liever persoonlijk energie advies omtrent uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u van degelijk en onafhankelijk advies.

[hr]

Welkomstpremies
U vind bij ons de welkomstpremies van alle aanbieders overzichtelijk op een rij. De zijn duidelijk omschreven en bovendien reeds van de energiekosten afgetrokken. Zo weet u exact wat u moet betalen voor uw energie.

7 dagen bedenkperiode
Wilt u uw keuze veranderen of annuleren? U hebt recht op de bedenkperiode van 7 werkdagen. Het is dus altijd mogelijk om uw aanvraag binnen 7 werkdagen te annuleren, danwel te veranderen naar een andere keuze.

[hr]