NLE biedt €100 korting bij 1 jarig contract

NLE biedt €100 korting bij 1 jarig contract. U kunt dit overwegen als u toch al besloten had om over te stappen. Zodra dat besluit valt dan zoeken we naar de goedkoopste energie aanbiedingen. Dat kan de aanbieding van NLE zijn, maar goed dat kan ook net zo goed een andere energie aanbieder zijn. Op basis van uw postcode gegevens en het verbruik kunt u de goedkoopste energie aanbieder zoeken.

NLE biedt €100 korting bij 1 jarig contract

NLE biedt al sinds 2005 verschillende energiepakketten aan. Voor particuliere maar ook zakelijke klanten hebben zij energiecontracten. Energiecontracten kunnen verschillende looptijden hebben. Toch kiest het gros van de consumenten een eenjarig energiecontract. Dit is de makkelijkste keuze. Want met het oog op toekomstige besparingen wil men zich niet te lang binden. En dat hoeft ook niet, want er valt genoeg te kiezen waar het korte energiecontracten aangaat. Daarom biedt NLE €100 korting bij 1 jarig contract.

Wordt uw energierekening ook alsmaar duurder?

Het punt voor de meesten is toch wel een steeds duurder wordende energierekening. En omdat het aanbod divers is, zijn de geboden tarieven daarmee ook diverser. Een korting op het voorschotbedrag is fijn natuurlijk. Maar dat moet het ook echt verschil maken. Met het invullen van de postcode en het huidige verbruik krijgen we een lijst met aanbiedingen te zien. Degene die bovenaan staat is dan de goedkoopste. NLE biedt €100 korting bij 1 jarig contract. Maar dat doen andere aanbieders ook. Daarom is het altijd wijs om te beginnen met energie vergelijken.

Als blijkt dat NLE als goedkoopste uit de bus komt, dan kunt u als u dat wilt overstappen. Even wachten en toch even verder zoeken kan ook. De beste tijd om op te stappen is een aantal weken voordat uw huidige contract afloopt. Die tijd is voldoende om de overstap in orde te maken. Dit gebeurt geheel administratief, dus u hoeft nooit zonder stroom en gas te zitten.

Stap niet te vroeg over want dat kan u een opzegvergoeding kosten

Heeft u nog langer dan zes maanden voordat het energiecontract verloopt? Heb dan nog even geduld. In de tussentijd kunt u wel energie vergelijken om te zien wat de tarieven momenteel doen. De gastarieven zijn wel iets duurder door de verhoogde energiebelasting. Maar een korting kan al zoveel verschil maken. In een jaar kunt u dus een paar honderd euro besparen. De korting bij een energiecontract maakt het verschil. Maar ook de prijs per kilowattuur en kubieke meter doen het hem. Daarom kunt u het beste op de jaarlijkse kosten letten. En die zetten we altijd bovenaan.

U kunt dus de NLE aanbieding met €100 korting het beste vergelijken met de vele andere aanbiedingen.

Gebruik een energievergelijker om de goedkoopste energie aanbieder te vinden

Op die wijze hoeft u niet steeds zelf een berekening te maken. Dit doet de energievergelijker al voor u. NLE biedt windenergie aan, dit kan afkomstig zijn van Hollandse windmolens maar ook van windmolens buiten de landsgrenzen. Die keuze kunt u zelf aangeven. Wanneer u onze energievergelijker gebruikt zult u zien op welke plaats NLE staat. Staat deze niet op de eerste plek? Dan is dus een andere aanbieder goedkoper. Wilt u echte Hollandse duurzame energie? Geef dit dan even aan middels een vinkje. Wij zoeken dan de beste duurzame energie aanbiedingen voor u.

NLE biedt €100 korting bij 1 jarig contract

Oxxio groene stroom en gas 1 jaar

Allemaal aanbiedingen en er zitten zovelen tussen, maar welke kiezen we nu? Allereerst is het belangrijk om alles goed te doorzoeken. Kies nooit te snel voor een energiecontract. Want wanneer we te snel kiezen dan kunnen we er spijt van krijgen. We belichten regelmatig bepaalde aanbiedingen, waaronder ook deze van Oxxio. Oxxio groene stroom en gas 1 jaar. Een jaar lang vaste tarieven en u krijgt groene stroom geleverd. Dit betreft groene stroom dat weer afkomstig is van windmolens uit Europa.

Oxxio groene stroom en gas 1 jaar

Dus Oxxio groene stroom en gas 1 jaar. De energie aanbieding zou dus een overweging waard kunnen zijn. Wij weten niet wanneer uw energiecontract verloopt, maar als dit bijna is dan kunt u verschillende aanbiedingen bekijken. Oxxio doet al heel lang mee op onze energiemarkt en is nu tegenwoordig onderdeel van Eneco. Ook weer een groot energiebedrijf. De meeste energiebedrijven leveren tegenwoordig groene stroom. De beste manier voor Nederland is om te kiezen voor duurzame stroom dat in eigen land is opgewekt. Een heel mooi streven waar Nederland helaas nog niet 100% aan voldoet.

De aanbieding van Oxxio groene stroom en gas 1 jaar bevat al een korting van €195. Deze korting is al verrekend. Daardoor valt uw voorschotnota lager uit.

100% groene stroom maar de herkomst kan ook Europees zijn

Daarom halen energiebedrijven ook groene stroom van buiten onze grenzen. Wilt u toch 100% groene stroom dat ook in eigen land is opgewekt? Geef dit dan aan in onze energievergelijker. Wij zoeken dan alle energiedeals met 100% groene stroom voor u erbij. Als de herkomst niet een heel groot punt voor u is, dan kunt u Oxxio groene stroom en gas 1 jaar proberen. Hoe ouder we worden hoe sneller de tijd gaat, dus uw energiecontract is ook voor u het weet weer aan vernieuwing toe.

Wat kiezen we uiteindelijk?

We hebben ook zoveel om uit te kiezen. Een energiecontract met cadeau, een energiecontract met een cashback korting. Of dat energiecontract waarbij de korting al verrekend is met uw voorschotbedrag. Een cashback is leuk want u ontvangt dan achteraf geld op uw rekening. Maar een cadeau bij een energiecontract is ook leuk. Ga eerst eens voor u zelf na wat u precies wenst. Minder betalen voor uw voorschot kosten? Dan kunt u voor klinkende korting kiezen. En dat heeft Oxxio groene stroom en gas 1 jaar al gedaan. Ziet u een cadeau dat u al wilde hebben? Dan kunt u dat energiecontract overwegen.

Check en vergelijk de voorwaarden en de kosten en maak daaruit uw keuze

Maar let wel op wat de voorwaarden zijn, hoe hoog de tarieven zijn en wat u uiteindelijk gaat betalen. Een driejarig contract kan er aantrekkelijk uitzien maar hoeveel betaalt u dan? Wij hebben vele opties die u aan kunt vinken in de energievergelijker. Deze opties kunt u met elkaar vergelijken. Daar komen altijd wel een aantal goede keuzes uit. Het is dan aan u om de keuze terug te brengen tot die ene aanbieding.

Oxxio groene stroom en gas 1 jaar

Essent deal €175 korting bij 1 jaar

Het voordeel van de vrije energiemarkt is dat we niet meer te maken hebben met een aantal energiebedrijven. Er zijn er sinds het vrijgeven van de energiemarkt behoorlijk veel energiebedrijven bijgekomen. Essent behoort dan wel tot de één van de eerste aanbieders, maar met zoveel concurrentie moeten ze hun prijzen ook lager houden. Daarom nu deze Essent deal €175 korting bij 1 jaar. 

Een jaar lang geen prijsverhogingen

Een jaar lang een vaste prijs voor groene stroom. Consumenten die liever groene stroom hebben kunnen deze deal overwegen. Het gaat hierbij om windenergie dat Essent levert. En Essent biedt klanten ook graag van tijd tot tijd cadeautjes en kortingen. Dit doen ze via hun programma thuisvoordeel. Dit kan variëren van korting op producten of een gratis magazine of chocoladereep.

Essent deal €175 korting bij 1 jaar uw deal?

Essent doet dus graag wat leuks voor haar klanten. Maar dan moeten de tarieven er ook naar zijn toch? Check deze eerst voordat u besluit over te stappen. Dit is eigenlijk een algemene tip. Vergelijk de energie aanbiedingen met de energievergelijker. Het enige wat u hoeft te doen is even uw adres, postcode en huisnummer invullen. Dan duurt het een seconde of twee en u krijgt direct een rits aan aanbiedingen te zien. Staat Essent in de top 5 van de goedkoopste energieleveranciers? Dan is de Essent deal €175 korting bij 1 jaar echt niet zo slecht.

Hoe wordt mijn korting verrekend?

De €175 korting zal op uw bankrekening gestort worden aan het einde van het jaar. In de vergelijking ziet u ook hoeveel u per maand kwijt bent. Staat dat u wel aan en scheelt het met uw huidige voorschotbedrag? Dan give it a Go. Zo niet? Dan kiest u gewoon een andere energiedeal. Zo simpel is het echt. EnergieVergelijking.nl plaatst regelmatig energiedeals. Dat biedt u de mogelijkheid om de huidige tarieven onafhankelijk te vergelijken. Overstappen is gratis en dit regelt uw nieuwe energiebedrijf voor u. Zonder stroom of gas komt u in ieder niet te zitten.

Bekijk de deal eens voor u zelf en wie weet stapt u vandaag nog over naar energiebedrijf Essent. Ernaast energie vergelijken leert u snel hoe hoog uw voordeel kan oplopen. En u heeft altijd veertien dagen de tijd om uw beslissing terug te trekken. Want elke consument heeft recht op de veertien dagen bedenktijd.

Essent deal €175 korting bij 1 jaar

Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting

Op zoek naar een goedkope energie aanbieding voor 2020? Bekijk dan eens de Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting. Deze deal van Vattenfall kan doorslaggevend zijn. Maar daarvoor kunt u het beste eerst even uw verbruik, postcode en huisnummer ingeven. Op die wijze kunt u direct zien of Vattenfall u de goedkoopste energie biedt. Zegt de naam Vattenfall u weinig? Het was eerst Nuon maar de naam is veranderd.

Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting?

De levering van energie en gas blijft hetzelfde. De tarieven voor stroom liggen op €0.23 cent per kWh. En de tarieven voor gas op €0.81 cent per kubieke meter. De korting van €250 is al verwerkt in uw jaarbedrag. Dat houdt in dat u dus minder gaat betalen per maand. Een maar is er altijd, dus vergelijk deze kosten ook even in de energievergelijker. Het kan maar zo zijn dat een andere energieaanbieder net iets goedkoper is. En dat is wat we graag willen. Om u toch een kleine indicatie te geven. Houden we even een verbruik aan van 1850 kWh en 1100 m3. Per jaar zou u dan op €1077,89 uitkomen.

Uw werkelijke verbruik bepaalt uw jaarbedrag

Maar goed uw verbruik kan hoger of lager zijn. Daarom is zelf energie vergelijken ook zo belangrijk. Dan weet u wat u gaat betalen op uw adres. De energiekosten zijn hoger geworden de laatste jaren. En niet iedereen is daar even blij mee. En dat is te begrijpen. We hebben allemaal energie en gas nodig thuis. Dus ervan af stappen kan niet. Maar overstappen kan dan weer wel. Naar welke energieaanbieder dit is hangt van uw keuze af. Want in een energievergelijking krijgt u wel meer dan tien aanbieders te zien. En de ene is nu eenmaal goedkoper dan de andere. Of dit nu de Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting is of niet.

Energie aanbiedingen laten zien waar er geld te besparen valt

EnergieVergelijking.nl heeft helaas geen invloed op de tarieven. Want energieleveranciers stellen deze vast. Maar wat we wel kunnen doen is u laten zien welke energie aanbiedingen er verkrijgbaar zijn. We raden ook altijd aan om het liefste voor een korte looptijd te kiezen. Dat doen wij omdat we weten dat de tarieven voor energie en gas elk jaar wel veranderen. Daar zit hem dus ook de besparing in. Kiest u voor een te lange overeenkomst, dan houdt dat in dat u niet kosteloos kunt overstappen. En dat vinden wij erg zonde. Het heet een opzegvergoeding en die kan worden opgelegd bij het tussentijds verbreken van uw energiecontract.

Zorg dus altijd dat u zo’n zes weken voordat uw energiecontract afgelopen is dat u een nieuwe aanbieder zoekt. Dan kan het overstap proces vlekkeloos verlopen. En dus zonder kosten. U breekt daarbij geen regels zoals het tussentijds opzeggen. Heeft u nog zo’n zes maanden te gaan of zelfs langer? Wacht dan nog even met overstappen. Energie vergelijken kan natuurlijk altijd. Alleen al om te bekijken wat de huidige tarieven zijn. Vergelijk de Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting met de energievergelijker van EnergieVergelijking.nl. Bespaar op uw voorschotnota een aantal tientjes en iedereen is tevreden.

Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting

140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontract

140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontractWilt u graag overstappen naar een duurzame energieleverancier? U kunt nu 140 euro korting ontvangen bij een eenjarig Greenchoice energiecontract. Wilt u graag weten of deze duurzame energiedeal bij u past? Raadpleeg dan onze energievergelijker. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u uw jaarlijkse energiekosten nagaan. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan.

Over Greenchoice

Greenchoice is, zoals de naam al doet vermoeden, een duurzame energieleverancier. Deze energiemaatschappij scoort een 8.7 uit 10 in de duurzaamheidstest. De energie die u afneemt bij deze leverancier is afkomstig van Nederlandse bodem. Bovendien is het gas CO2-gecompenseerd. Indien u kiest voor dit energiecontract maakt u dus een duurzame keuze.

140 euro korting bij een eenjarig energiecontract

Indien u kiest voor dit energiecontract kiest u voor een contract met een looptijd van slechts twaalf maanden. Bij dit eenjarige energiecontract krijgt u maar liefst 140 euro korting tijdens het eerst jaar bij Greenchoice. Na een jaar worden de vaste energietarieven weer omgezet naar variabele energietarieven. U kunt op dat moment ook weer overstappen van energieleverancier. Gedurende de looptijd van het contract geniet u echter van vaste energietarieven. De prijzen per eenheid kWh stroom en per m3 gas staan dan dus vast. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Aanmelden voor 140 euro korting bij Greenchoice

Wilt u wel graag profiteren van deze energiedeal? U kunt dan hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u vervolgens gemakkelijk en snel of deze deal bij u past. In het overzicht kunt u 140 euro korting ontvangen bij Greenchoice, maar u kunt ook direct alle andere energieleveranciers vergelijken. Uiteraard kunt u zelf bepalen naar welke aanbieder u overstapt.

Voordelen 140 euro korting bij Greenchoice

Is de keuze gevallen op 140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontract? Dan kunt u profiteren van meerdere voordelen, namelijk:

 • Dit contract heeft een looptijd van slechts twaalf maanden. Gedurende de looptijd van uw energiecontract zullen de energietarieven niet wijzigen;
 • Indien u kiest voor dit energiecontract kiest u voor een energiedeal met CO2-gecompenseerd gas én groene stroom uit Nederland. Daarmee maakt u een duurzame keuze;
 • Na een jaar kunt u weer overstappen van energieleverancier. Zo kunt u ieder jaar weer een nieuwe klant worden bij een nieuwe energieleverancier;
 • U heeft standaard 14 dagen bedenktermijn. Bedenkt u zich nadien toch nog? Dan kunt u uw contract nog gratis annuleren.

Gratis overstapservice

Als u kiest voor 140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontract kunt u profiteren van de gratis overstapservice. Dat houdt in dat de overstap voor u geregeld wordt. U hoeft zich dus alleen maar aan te melden en verder hoeft u helemaal niets te doen! Zo bent u ervan verzekerd dat u geen dubbele kosten voor stroom en gas betaalt en bovendien bent u er ook van verzekerd dat u altijd energie geleverd krijgt.

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Er zijn natuurlijk ontzettend veel energieleveranciers in Nederland. Zo kunt u niet alleen kiezen voor 140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontract, maar u kunt ook kiezen voor talloze andere energie aanbiedingen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een andere cashback energie deal. Wilt u liever een fysiek cadeau ontvangen? Dan kunt u ook kiezen voor een van de energie met welkomstcadeau deals. Het is altijd raadzaam om meerdere deals met elkaar te vergelijken zodat u altijd kiest voor de deal die het beste bij u past.

14 dagen bedenktermijn

Als u zich heeft aangemeld voor een van de energiedeals heeft u altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contract dus nog altijd annuleren. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Bedenkt u zich nadien dus toch nog? Dan kunt u uw aanvraag annuleren via de officiële website van uw leverancier.

Energie vergelijken

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan kunt u hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energiemaatschappij bovenaan. Uw nieuwe contract aanvragen kost u niet meer dan vijf minuten van uw tijd en daarmee kunt u flink besparen! Indien u nog vragen heeft over deze deal met 140 euro korting bij Greenchoice, of een andere deal, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontract

Gratis kluscadeaukaart t.w.v. 200 euro bij een driejarig Nuon energiecontract

Gratis kluscadeaukaart nuonWilt u uw woning op korte termijn eens flink aanpakken? Dan kan een gratis kluscadeaukaart ter waarde van 200 euro natuurlijk wel erg prettig zijn. U kunt deze ontvangen bij een driejarig energiecontract van Nuon. Raadpleeg onze energievergelijker en ga na of deze deal bij u past. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past.

Gratis kluscadeaukaart ter waarde van 200 euro bij Nuon

Een gratis kluscadeaukaart is natuurlijk ontzettend handig als u eventjes lekker wilt klussen in huis. Deze cadeaukaart kunt u besteden bij Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach. De cadeaukaart is bovendien twee jaar lang geldig en u hoeft het bedrag niet in een keer te besteden. Op die manier kunt u dus extra voordelig uw nieuwe gereedschap in huis halen voor de volgende klus. Dit is een van de vele Nuon aanbiedingen waar u uit kunt kiezen.

Driejarig energiecontract met vaste energietarieven

Als u kiest voor deze energiedeal kiest u voor een energiecontract met een looptijd van drie jaar. Gedurende de looptijd van uw energiecontract staan de energietarieven vast. Voor de aankomende periode hoeft u zich dus geen zorgen te maken over uw energiecontract.

Gratis kluscadeaukaart ontvangen?

Wilt u wel graag een gratis kluscadeaukaart ontvangen bij een Nuon energiecontract? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u gemakkelijk en snel welke deal het beste bij u past. Het kan dus zijn dat een Nuon-deal geschikt voor u is, maar het kan ook voorkomen dat een andere deal beter bij uw energieverbruik past. Via ons onafhankelijke vergelijkingssysteem kunt u dit gemakkelijk berekenen.

Gratis overstapservice

Als u zich heeft aangemeld voor een energiedeal kunt u nadien profiteren van de gratis overstapservice energie. Dat geldt uiteraard bij deze energie-actie met een gratis kluscadeaukaart, maar ook voor andere deals. De overstapservice energie zorgt ervoor dat uw oude contract voor u wordt opgezegd. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd stroom en gas geleverd krijgt en u bent ervan verzekerd dat u geen dubbele kosten betaalt voor uw energierekening.

Goed om te weten

Wilt u graag profiteren van deze energiedeal? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de onderstaande voorwaarden:

 • De periode van het bedrag in de energievergelijker kan afwijken van het bedrag van uw jaarafrekening. Immers wordt laatstgenoemde berekend op basis van uw daadwerkelijke energieverbruik;
 • U dient uw termijnbedragen te voldoen per automatische incasso;
 • Zowel de vaste als variabele leveringskosten staan vast gedurende de looptijd van uw contract. Echter kunnen netbeheerkosten, btw en overige overheidsheffingen nog wel tussentijds wijzigen;
 • Beschikt u momenteel nog over een contract bij een andere leverancier? Nuon wacht maximaal twee maanden met uw overstap. Daarmee wordt een eventuele overstapboete voorkomen;
 • Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij Nuon? Dan kunt u niet profiteren van deze deal. Bekijk daarvoor de andere deals op onze website;
 • Kiest u liever voor een duurzaam energiecontract? Dan kunt u een van de andere Nuon Duurzaam deals bekijken.

Bekijk andere aanbiedingen

Er zijn ontzettend veel energieleveranciers in Nederland. Alle leveranciers willen graag nieuwe klanten aantrekken. Daarom bieden verscheidene leveranciers ook leuke aanbiedingen. Het kan daarom ook lonen om ook de andere energie aanbiedingen te bekijken. Een gratis kluscadeaukaart is interessant, maar er zijn natuurlijk nog meer deals waar u voor zou kunnen kiezen. Goed vergelijken loont altijd en alle deals vindt u uiteraard op onze website. Naast energie met welkomstcadeau kunt u ook kiezen voor cashback energie via onze website.

Altijd 14 dagen bedenktijd

Als u kiest voor een van deals, of dat nu een gratis kluscadeaukaart is of een andere deal, geniet u altijd van 14 dagen bedenktermijn. Heeft u zich aangemeld voor een deal, maar twijfelt u nadien toch? Dan hoeft dat geen probleem te vormen, want u kunt uw contract namelijk nog annuleren. Surf daarvoor naar de officiële website van de leverancier waar u uw contract heeft aangevraagd. Zorg er ook altijd voor dat u een bevestiging ontvangt van uw opzegging.

Energie vergelijken en overstappen

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? U kunt hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Overstappen is erg eenvoudig en duurt nooit langer dan vijf minuten. Toch kunt u in deze vijf minuten tot wel 450 euro op jaarbasis besparen. Wacht daarom niet langer en maak de overstap vandaag nog.

Gratis kluscadeaukaart t.w.v. 200 euro bij een driejarig Nuon energiecontract

Wonderbox cadeaukaart t.w.v. 200 euro bij een Nuon Energiecontract

wonderbox cadeaukaart nuonWilt u graag overstappen van energieleverancier en wilt u hierbij graag een cadeau ontvangen? Dan kunt u een Wonderbox cadeaukaart ter waarde van 200 euro bij een Nuon energiecontract overwegen. Hierbij krijgt u twee overnachtingen voor twee personen in een tophotel in Europa. Zo kunt u bijvoorbeeld reizen naar Parijs, Rome of Madrid! Raadpleeg onze energievergelijker en ga na of deze deal bij u past. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert zodat u de beste deal kunt berekenen.

De Wonderbox cadeaukaart voor twee personen

Heeft u ook wel zin om naar Parijs, Rome, Madrid of een van de andere leuke steden in Europa te gaan? U kunt er nu voor kiezen voor te kiezen voor dit energiecontract. U ontvangt een Wonderbox cadeaukaart voor twee personen en daarmee ontvangt u twee overnachtingen voor twee personen. Uiteraard is ontbijt inbegrepen en kunt u daarmee heerlijk genieten van een de prachtige steden in Europa. Deze Wonderbox cadeaukaart voor twee personen heeft een waarde van 200 euro en krijgt u nu geheel gratis bij een driejarig Nuon energiecontract.

Wat zit er in het Wonderbox cadeaukaart pakket?

Wilt u graag kiezen voor een Wonderbox cadeaukaart pakket? Dan is het natuurlijk van belang dat u weet wat er allemaal in zit. Dat is als volgt:

 • 2 overnachtingen voor 2 personen (inclusief ontbijt);
 • Slapen in een comfortabel 3-, 4-, of 5-sterrenhotel;
 • Keuze uit meer dan 800 hotels binnen Europa;
 • De invulling kan verschillen per hotel. Deze informatie kunt u terugvinden op Wonderbox.nl.

Aanmelden voor deze energiedeal?

Wilt u zich graag aanmelden voor een Wonderbox cadeaukaart ter waarde van 200 euro bij een Nuon energiecontract? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert zodat u gemakkelijk kunt berekenen of deze deal bij u past. Wilt u graag kiezen voor deze deal? Klik dan op de Nuon deal van drie jaar en u wordt doorverwezen naar de website. Hier kunt u uw contract vervolgens afsluiten.

Gratis overstapservice

Als u wilt kiezen voor deze energiedeal kunt u profiteren van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat de overstap voor u geregeld wordt. Uw nieuwe leverancier zegt het oude contract namelijk voor u op. Dat zorgt er niet alleen voor dat u nooit zonder stroom en gas komt te zitten, maar ook betaalt u geen dubbele energiekosten aan twee energieleveranciers. Overstappen is daarmee eenvoudiger dan ooit tevoren.

Goed om te weten

Wilt u graag profiteren van een Wonderbox cadeaukaart ter waarde van 200 euro bij een Nuon energiecontract? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de actievoorwaarden. Deze volgen hieronder:

 • De periode van uw daadwerkelijke jaarbedrag kan afwijken van het bedrag uit het prijsoverzicht. Laatstgenoemde wordt berekend op basis van uw ingevoerde schatting;
 • U dient uw termijnbedragen te voldoen per automatische incasso. Dat wordt gezien als een voorwaarde voor deze energiedeal;
 • Beschikt u nog over een contract met onbepaalde looptijd bij een andere energieleverancier? Nuon wacht maximaal twee maanden met de overstap om een eventuele overstapboete te voorkomen. Loopt uw huidige contract nog langer door? Wacht dan nog even met de overstap;
 • Bij dit contract staan de vaste en variabele leveringskosten vast. Echter kunnen overheidsheffingen en de netbeheerkosten tussentijds wel wijzigen;
 • Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij deze leverancier? Dan kunt u profiteren van een van de deals via Nuon Exclusief;
 • Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een Nuon Duurzaam Energiecontract.

Bekijk ook de andere energiedeals

Naast de Wonderbox cadeaukaart zijn er ook nog talloze andere energie aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Zo kunt u niet alleen kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar u kunt ook kiezen voor een cashback-actie. Bij cashback energie ontvangt u een korting op uw jaarafrekening. Dat kan al gauw oplopen tot enkele honderden euro’s korting. Het kan dus lonen om een goede vergelijking te maken op onze website voor de beste deal.

14 dagen bedenktijd

Heeft u zich aangemeld voor een van de energiedeals? U heeft standaard 14 dagen bedenktermijn als consument. Dat geldt dus niet alleen voor de Wonderbox cadeaukaart, maar ook voor de andere deals. Heeft u zich dus nadien bedacht? Dan kunt u zich nog binnen twee weken weer afmelden voor de deal. Daarvoor kunt u surfen naar de officiële website waar u uw contract heeft aangevraagd.

Energie vergelijken?

Wilt u graag overstappen? Dan kunt u hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik wordt berekend wat het beste bij u past. De goedkoopste energieleverancier staat vervolgens altijd bovenaan. U kunt de overstap maken door te klikken op de oranje knop ‘aanvragen’. Vervolgens voert u uw gegevens in en de overstap wordt voor u geregeld. Op die manier kunt u flink besparen op de energiekosten.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen we u graag verder.

Wonderbox cadeaukaart t.w.v. 200 euro bij een Nuon Energiecontract

Gratis Philips Hue verlichting bij een Nuon energiecontract

Gratis Philips Hue verlichting nuonIn Nederland heeft u keuze uit talloze energieleveranciers. Zo kunt u onder andere kiezen voor de energieleverancier Nuon Vattenfall. Dit is een van de grootste energieleveranciers van Nederland en biedt ontzettend veel verschillende cadeaus aan. Zo kunt u ook kiezen voor gratis Philips Hue verlichting bij een Nuon energiecontract. Dit betreft het startpakket met een waarde van ruim 300 euro! Wilt u graag profiteren van deze leuke energiedeal? Raadpleeg dan onze energievergelijker en ga na of deze deal bij u past.

Gratis Philips Hue verlichting bij een Nuon energiecontract

Het is natuurlijk altijd prettig om iets gratis te krijgen. Nuon biedt ontzettend veel energie aanbiedingen voor nieuwe klanten. Ook als bestaande klant kunt u profiteren via deals van Nuon Exclusief. Als u kiest voor deze driejarige energiedeal krijgt u het startpakket ter waarde van ruim 300 euro. In dit pakket krijgt u de volgende artikelen: 3 Philips Hue White Ambiance lampen, een dimmer, een afstandsbediening en tot een aantal extra Philips lampen. U kunt het pakket erg eenvoudig installeren en vervolgens zet u de lampen aan met uw smartphone of de Philips Hue afstandsbediening.

Hoe kan ik profiteren van deze energiedeal?

Wilt u wel graag Philips Hue verlichting ontvangen bij een Nuon energiecontract? Dan kunt u zich gelukkig erg eenvoudig aanmelden voor deze energiedeal. Daarvoor kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u gemakkelijk en snel berekenen welke deal het beste bij u past. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan. Als u wilt kiezen voor Nuon klikt u op ‘aanvragen’. Vervolgens wordt u doorverwezen naar de officiële website en kunt u hier uw energiecontract uitkiezen.

Wanneer kan ik overstappen?

Wilt u graag profiteren van gratis Philips Hue verlichting bij een Nuon energiecontract? Dan is het belangrijk dat u eerst uw huidige contract doorneemt. Beschikt u momenteel over een contract met onbepaalde looptijd of loopt uw contract binnen twee maanden af? Dan kunt u direct profiteren en overstappen naar deze leverancier. Loopt uw contract nog langer dan twee maanden door? Wacht dan nog even met de overstap om een eventuele overstapboete te voorkomen.

Gratis overstapservice

Als u zich aanmeldt voor een van de energiedeals kunt u altijd genieten van de gratis overstapservice energie. Dat geldt dus niet alleen voor deze deal met gratis Philips Hue verlichting bij een Nuon energiecontract, maar ook voor andere deals. U hoeft zich dus alleen maar aan te melden voor een energiedeal en vervolgens wordt de overstap voor u geregeld. Daarmee voorkomt u dubbele energiekosten en bent u ervan verzekerd dat u altijd stroom en gas geleverd krijgt op uw woonadres.

14 dagen bedenktijd voor consumenten

Heeft u zich aangemeld voor deze energiedeal? Dan heeft u standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contractaanvraag nog gratis annuleren. U hoeft hierbij geen reden op te geven.

Goed om te weten

Wilt u graag gratis Philips Hue verlichting ontvangen bij een Nuon energiecontract? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met alle actievoorwaarden. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijke aandachtspunten:

 • Dit contract heeft een looptijd van 36 maanden. Dat houdt in dat u minimaal drie jaar klant moet blijven bij deze energieleverancier. Stapt u onverhoopt toch weer eerder over? Dan moet u mogelijk een gedeelte van de cadeauwaarde terugbetalen;
 • U ontvangt een voucher van uw energieleverancier waarmee u uw gratis Philips Hue verlichting bij Nuon kunt bestellen. Deze ontvangt u circa vier tot zes weken nadat Nuon uw energieleverancier is geworden;
 • De tarieven in onze energievergelijker kunnen afwijken van uw daadwerkelijk te betalen jaarbedrag. Immers wordt dat berekend op basis van uw daadwerkelijke verbruik, terwijl u hier een schatting geeft;
 • Als u wilt kunt u ook kiezen voor een van de deals van Nuon Duurzaam. Daarmee kiest u voor groene stroom en gas.

Bekijk ook de andere energiedeals

Wilt u ook graag weten welke andere deals er zijn? U kunt ook een kijkje nemen bij deze Nuon aanbiedingen. Deze leverancier heeft niet alleen gratis Philips Hue verlichting, maar ook kunt bijvoorbeeld een gratis Airfryer krijgen! Daarmee is de keuze echt enorm. Bovendien zijn er ook nog verscheidene andere energieleveranciers die leuke deals aanbieden. Zo kunt u ook kiezen voor cashback energie of voor een andere energie met welkomstcadeau energiedeal. U kunt uiteraard alle energieleveranciers vergelijken via onze website.

Energie vergelijken voor de beste deal

Wilt u graag energie vergelijken voor de beste deal? Dan is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert zodat u gemakkelijk kunt berekenen welke deal het beste bij u past. Heeft u onverhoopt vragen over uw overstap? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u graag verder. Op werkdagen zijn wij bereikbaar voor al uw vragen.

Gratis Philips Hue verlichting bij een Nuon energiecontract

Gratis Roompot vakantiepark voucher bij driejarig DELTA energiecontract

gratis Roompot vakantiepark voucherWilt u er graag een weekendje of een midweek tussenuit? U kunt nu een gratis Roompot vakantiepark voucher krijgen bij een driejarig DELTA energiecontract. De voucher kunt u gebruiken voor 4 tot 6 personen. Voor 17 februari 2020 zal het verblijf moeten plaatsvinden, dus u heeft nog enige tijd om een leuke vakantie uit te zoeken. Indien u nog beschikt over een energiecontract bij een andere leverancier helpt DELTA u graag met uw overstap. Raadpleeg onze energievergelijker om deze deal te bekijken. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Zodoende kunt u namelijk berekenen welke deal het beste bij u past.

Gratis Roompot vakantiepark voucher

Roompot heeft vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Italië en Spanje. Daarmee heeft deze aanbieder een ruim aanbod in alle populaire Europese vakantiebestemmingen. Als u nu kiest voor een driejarig DELTA energiecontract kunt u een gratis Roompot vakantiepark voucher krijgen. Daarmee kunt u uw volgende vakantie dus met extra veel korting boeken. Deze vouchercode is geschikt voor 4 tot 6 personen.

Aanmelden voor deze energiedeal?

Wilt u zich graag aanmelden voor deze energiedeal? Dan kunt u uw energiekosten berekenen. Op basis van uw woonadres en energieverbruik kunt u gemakkelijk berekenen wat u jaarlijks kwijt bent aan uw energierekening. Uiteraard vindt u hier ook alle DELTA-deals. Staat het geschikte energiecontract erbij? Dan kunt u uw energiecontract aanvragen met slechts enkele klikken op de knop.

Goed om te weten

Wilt u wel graag een gratis Roompot vakantiepark voucher ontvangen bij een driejarig DELTA energiecontract? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden. Voor het gemak zetten we dit hieronder voor u in een overzicht:

 • Dit betreft een contract met een looptijd van 36 maanden. Dat houdt in dat u minimaal drie jaar klant moet blijven bij deze leverancier;
 • U dient de gratis Roompot vakantiepark voucher te gebruiken voor 17 februari 2020;
 • Gedurende de looptijd van uw energiecontract staan de energietarieven vast. U hoeft zich dus drie jaar lang niet zorgen te maken over uw energietarieven;
 • De prijs in het jaaroverzicht kan afwijken van uw jaarlijkse energiekosten. Het exacte verbruik wordt immers verrekend op uw jaarafrekening;
 • Indien u kiest voor deze energiedeal kunt u profiteren van de gratis overstapservice energie.

Gratis overstapservice

Wilt u graag kiezen voor deze deal? Of misschien toch een andere deal? Indien u overstapt via onze website kunt u profiteren van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat de overstap voor u geregeld wordt. Zo hoeft u dus alleen maar uw gegevens in te vullen en de rest wordt voor u geregeld. Uiteraard krijgt u ook de gratis Roompot vakantie voucher via de mail nadat DELTA uw energieleverancier is geworden. Zo gemakkelijk werkt het zonder verrassingen achteraf.

Bekijk ook de andere deals

Wilt u graag weten welke deals andere energieleveranciers aanbieden? U kunt hier alle actuele energie aanbiedingen bekijken. Zo kunt u niet alleen kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar ook kunt u kiezen voor cashback energie. Indien u kiest voor een cashback-actie krijgt u een kortingsbedrag op uw jaarafrekening. Dat bedrag kan oplopen tot enkele honderden euro’s korting. Via onze website kunt u alle energieleveranciers vergelijken voor de beste deal. Er zijn talloze leveranciers waar u uit kunt kiezen en daarmee kunt u ook kiezen uit talloze leuke cadeaus.

Energie vergelijken?

Wilt u graag energie vergelijken? Dan is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert voor de beste deal. Op basis van deze data kunt u namelijk gemakkelijk en snel berekenen wat uw jaarlijkse energiekosten zijn. Heeft u onverhoopt vragen over uw overstap? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u graag verder.

Gratis Roompot vakantiepark voucher bij driejarig DELTA energiecontract

Vattenfall E-scooter: vanaf 999 euro bij een Nuon energiecontract

Vattenfall E-scooter Nuon energiecontractNuon Vattenfall heeft een bijzondere nieuwe deal gelanceerd. U kunt namelijk een Vattenfall E-scooter kopen vanaf 999 euro indien u kiest voor een Nuon energiecontract. De normale prijs voor een soortgelijke scooter is maar liefst 2.049 euro. U krijgt dus een bijzonder hoge korting als u nu een eenjarig Nuon energiecontract afsluit. De overstap wordt voor u geregeld en daarmee kunt u dus ook snel genieten van uw nieuwe scooter. Klinkt deze deal interessant voor u? Raadpleeg dan onze energievergelijker en bekijk de deals van Nuon.

Over de Vattenfall E-scooter

De Vattenfall E-scooter is een elektrische scooter met een actieradius van 35 kilometer. Indien u niet al te ver van uw werk woont kunt u dus gemakkelijk heen en weer rijden. Ook voor de boodschappen of als u even snel de stad in wilt is deze scooter geschikt. Heeft u echter een langere actieradius nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een ander model: deze heeft een actieradius voor 65 kilometer. Wel is deze 250 euro duurder, maar voor een soortgelijke e-scooter van een ander merk betaalt u al gauw 2.249 euro. Daarmee is het vooralsnog een voordelige koop.

Belangrijke kenmerken Vattenfall E-scooter

De Vattenfall E-scooter biedt verschillende voordelen. Het is een comfortabele scooter tegen een goede prijs. Op een duurzame manier kunt u uzelf van punt A naar punt B vervoeren. Bovendien kan er ook nog een medepassagier bij op. De scooter is bovendien voorzien van een alarm, een stuurslot, accuslot en een afstandsbediening. Deze scooter produceert bovendien bijna geen lawaai en daarmee bent u ook niemand tot last. Enkele belangrijke kenmerken zijn:

 • Topsnelheid van 25 kilometer per uur;
 • Uitgerust met twee zijspiegels en richtingaanwijzers;
 • Zithoogte van 70 centimeter;
 • Gewicht van 60 kilogram;
 • RDW-goedgekeurde scooter;
 • Leuke 12-inch velgen;
 • Stuurslot, accuslot en alarm.

Voordelen van deze energiedeal

Wilt u wel graag een Vattenfall E-scooter kopen? Dan kunt u dat nu extra voordelig doen met behulp van deze energiedeal. Deze deal kent verscheidene voordelen:

 • Een hippe nieuwe Vattenfall E-scooter vanaf 999 euro met een actieradius van 35 kilometer;
 • Nuon zal uw overstap voor u regelen. Daar heeft u zelf dus geen werk van;
 • U weet precies welk tarief u per kWh stroom en per m3 gas betaalt;
 • 14 dagen bedenktijd nadat u uw contract heeft aangevraagd;
 • Eventueel kunt u ook kiezen voor groene stroom en CO2-gecompenseerd gas bij dit energiecontract.

Hoe kan ik overstappen?

Wilt u wel graag een Vattenfall E-scooter in huis halen en bent u ook bereid om de overstap te maken naar Nuon? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik zodat u kunt berekenen wat u op jaarbasis kwijt bent aan uw energiekosten. Klik op een van de deals van Nuon en vervolgens wordt u doorverwezen naar de actiepagina van deze leverancier.

Gratis overstapservice

Als u overstapt naar deze leverancier geniet u altijd van de gratis overstapservice energie. Dit werkt erg eenvoudig: u meldt zich aan en Nuon zal dat bevestigen. Na 14 dagen bedenktermijn zegt Nuon uw oude energiecontract op. U hoeft nadien alleen nog maar uw meterstanden door te geven en de rest wordt voor u geregeld. Zo hoeft u dus geen opzegbrief te schrijven, want dat wordt namelijk voor u geregeld.

Goed om te weten

Wilt u wel graag een Vattenfall E-scooter bestellen? Zorg er dan voor dat u rekening houdt met de onderstaande voorwaarden:

 • Het jaarbedrag dat u in het overzicht ziet kan afwijken van de daadwerkelijke jaarlijkse kosten. Dit heeft namelijk ook te maken met uw daadwerkelijke energieverbruik;
 • Wilt u graag een Vattenfall E-scooter in huis halen voor deze scherpe prijs? Dan dient u uw termijnbedragen te betalen middels automatische incasso;
 • Dit betreft een jaarcontract, wat inhoudt dat u minimaal twaalf maanden klant moet blijven bij deze energiemaatschappij. Stapt u toch eerder over? Dan volgt er een overstapboete;
 • Zowel de vaste als de variabele leveringskosten staan gedurende de looptijd vast. Echter kunnen overheidstarieven en netbeheertarieven wel wijzigen. Daar heeft uw leverancier namelijk geen invloed op;
 • Heeft u nog een contract lopen bij een andere energiemaatschappij en loopt dit contract twee maanden af? Om een eventuele overstapboete te voorkomen, wacht Nuon nog met de levering van energie tot de einddatum van dat contract;
 • Lees de voorwaarden ook door als u uw contract afsluit.

Ook voor bestaande klanten

Bent u al klant bij Nuon en wilt u graag een Vattenfall E-scooter ontvangen? Dan kan dat gelukkig ook. Niet alleen overstappers kunnen deze scooter namelijk bestellen. Bestaande klanten kunnen de scooter voor eenzelfde prijs in huis halen: vanaf 999 euro. Uw Vattenfall E-scooter aanvragen werkt erg eenvoudig:

 • Ga naar de webwinkel van Nuon;
 • Kies uw scooter naar keuze (35 of 65 kilometer actieradius);
 • Selecteer een dealer bij u in de buurt;
 • Voer uw gegevens in en voldoe uw rekening per iDEAL;
 • Uw lokale dealer ontvangt uw bestelling en maakt het verder in orde. U kunt uw scooter binnen enkele dagen ophalen. Daarover ontvangt u bericht van de dealer.

Winactie

Bestaande klanten kunnen bovendien meedoen aan een leuke winactie voor de Vattenfall E-scooter. Als u zich wilt aanmelden voor deze winactie zult u moeten deelnemen aan Nuon Exclusief. De actie duurt van 1 juli tot en met 31 augustus 2019, dus wees er snel bij.

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Wilt u toch liever kiezen voor een andere aanbieding? Bekijk dan ook gerust onze andere energie aanbiedingen. Er zijn natuurlijk ook meer dan voldoende cadeaus waar u helemaal niets bij hoeft bij te betalen. Zo kunt u niet alleen kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar ook kunt u kiezen voor cashback energie. Het aanbod aan leuke deals is enorm. Dus vergelijk gerust op onze website.

Onafhankelijk vergelijken

Via onze website kunt u altijd onafhankelijk vergelijken. Wij zetten alle energieleveranciers voor u op een rij en uiteraard kunt u zelf de keuze maken.

Start direct met energie vergelijken en bespaar

Wilt u graag kiezen voor een Vattenfall E-scooter? Of kiest u toch liever voor een andere deal? U kunt hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan. Als u overstapt van aanbieder kunt u tot wel 500 euro op jaarbasis besparen. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vattenfall E-scooter: vanaf 999 euro bij een Nuon energiecontract