Nieuwe energietarieven 2012

6 juli 2012 – Bent u al op de hoogte? Per 1 juli 2012 hebben de energieleveranciers nieuwe energietarieven voor gas en elektra. Dit betekent dat u meer of minder gaat betalen voor gas en elektra. Wilt u weten wat de energietarieven zijn van uw energieleverancier? Dat kan met EnergieVergelijken.eu.

Hier vergelijkt u onafhankelijk en objectief de energietarieven van alle energiemaatschappijen. Vervolgens kunt u online een berekening maken van de energiekosten op basis van de nieuwe energietarieven. Blijkt dat u kan besparen? Dan kunt u online uw aanvraag indienen en direct uw energierekening verlagen. Wij verzorgen voor u de complete overstap. Wilt u meer weten over de nieuwe energietarieven, de verwachtingen, of u de energietarieven wel of niet moet vastzetten én natuurlijk wie de goedkoopste energietarieven heeft van Nederland? Lees dan nog eventjes door.

Energietarieven vergelijken

Verwachting energietarieven

De energieleveranciers kunnen de energietarieven 2 x per jaar aanpassen. Op 1 juli en op 1 januari. Per 1 januari 2013 worden de energietarieven voor standaard (variabele) energiecontracten gewijzigd. Naar verwachting zullen de energietarieven 2013 hoger zijn dan de energietarieven 2012. U doet er dus verstandig aan om een berekening te maken van uw huidige energiekosten tov de nieuwe energiekosten ivm de nieuwe energietarieven.

Energietarieven vast of variabel

Wilt u niet dat uw energietarieven ieder half jaar opnieuw veranderen? Dan kunt u ervoor kiezen op over te stappen op vaste energietarieven. In de energievergelijker van EnergieVergelijken.eu kunt u eenvoudig uw standaard energietarieven omschakelen naar vaste energietarieven. Start met energietarieven vergelijken en bekijk of het mogelijk is of u geld kunt besparen.

Goedkoopste energietarieven 2012

De energieleveranciers hebben verschillende energiepakketten met daarin verschillende energietarieven. Het is onmogelijk om nu te zeggen welke energieleverancier de goedkoopste energietarieven heeft. Dit komt omdat de energietarieven afhankelijk zijn van verschillende aspecten zoals de hoogte van uw energieverbruik maar ook van wat voor soort energiemeter u gebruik. Daarnaast speelt de plaats waar u woonachtig bent ook een belangrijke rol bij het bepalen van de energietarieven. Om te weten welke energieleverancier de goedkoopste energietarieven heeft zult u dus echt een berekening moeten maken.