Oxxio groene stroom en gas 1 jaar

Allemaal aanbiedingen en er zitten zovelen tussen, maar welke kiezen we nu? Allereerst is het belangrijk om alles goed te doorzoeken. Kies nooit te snel voor een energiecontract. Want wanneer we te snel kiezen dan kunnen we er spijt van krijgen. We belichten regelmatig bepaalde aanbiedingen, waaronder ook deze van Oxxio. Oxxio groene stroom en gas 1 jaar. Een jaar lang vaste tarieven en u krijgt groene stroom geleverd. Dit betreft groene stroom dat weer afkomstig is van windmolens uit Europa.

Oxxio groene stroom en gas 1 jaar

Dus Oxxio groene stroom en gas 1 jaar. De energie aanbieding zou dus een overweging waard kunnen zijn. Wij weten niet wanneer uw energiecontract verloopt, maar als dit bijna is dan kunt u verschillende aanbiedingen bekijken. Oxxio doet al heel lang mee op onze energiemarkt en is nu tegenwoordig onderdeel van Eneco. Ook weer een groot energiebedrijf. De meeste energiebedrijven leveren tegenwoordig groene stroom. De beste manier voor Nederland is om te kiezen voor duurzame stroom dat in eigen land is opgewekt. Een heel mooi streven waar Nederland helaas nog niet 100% aan voldoet.

De aanbieding van Oxxio groene stroom en gas 1 jaar bevat al een korting van €195. Deze korting is al verrekend. Daardoor valt uw voorschotnota lager uit.

100% groene stroom maar de herkomst kan ook Europees zijn

Daarom halen energiebedrijven ook groene stroom van buiten onze grenzen. Wilt u toch 100% groene stroom dat ook in eigen land is opgewekt? Geef dit dan aan in onze energievergelijker. Wij zoeken dan alle energiedeals met 100% groene stroom voor u erbij. Als de herkomst niet een heel groot punt voor u is, dan kunt u Oxxio groene stroom en gas 1 jaar proberen. Hoe ouder we worden hoe sneller de tijd gaat, dus uw energiecontract is ook voor u het weet weer aan vernieuwing toe.

Wat kiezen we uiteindelijk?

We hebben ook zoveel om uit te kiezen. Een energiecontract met cadeau, een energiecontract met een cashback korting. Of dat energiecontract waarbij de korting al verrekend is met uw voorschotbedrag. Een cashback is leuk want u ontvangt dan achteraf geld op uw rekening. Maar een cadeau bij een energiecontract is ook leuk. Ga eerst eens voor u zelf na wat u precies wenst. Minder betalen voor uw voorschot kosten? Dan kunt u voor klinkende korting kiezen. En dat heeft Oxxio groene stroom en gas 1 jaar al gedaan. Ziet u een cadeau dat u al wilde hebben? Dan kunt u dat energiecontract overwegen.

Check en vergelijk de voorwaarden en de kosten en maak daaruit uw keuze

Maar let wel op wat de voorwaarden zijn, hoe hoog de tarieven zijn en wat u uiteindelijk gaat betalen. Een driejarig contract kan er aantrekkelijk uitzien maar hoeveel betaalt u dan? Wij hebben vele opties die u aan kunt vinken in de energievergelijker. Deze opties kunt u met elkaar vergelijken. Daar komen altijd wel een aantal goede keuzes uit. Het is dan aan u om de keuze terug te brengen tot die ene aanbieding.

Oxxio groene stroom en gas 1 jaar

Essent deal €175 korting bij 1 jaar

Het voordeel van de vrije energiemarkt is dat we niet meer te maken hebben met een aantal energiebedrijven. Er zijn er sinds het vrijgeven van de energiemarkt behoorlijk veel energiebedrijven bijgekomen. Essent behoort dan wel tot de één van de eerste aanbieders, maar met zoveel concurrentie moeten ze hun prijzen ook lager houden. Daarom nu deze Essent deal €175 korting bij 1 jaar. 

Een jaar lang geen prijsverhogingen

Een jaar lang een vaste prijs voor groene stroom. Consumenten die liever groene stroom hebben kunnen deze deal overwegen. Het gaat hierbij om windenergie dat Essent levert. En Essent biedt klanten ook graag van tijd tot tijd cadeautjes en kortingen. Dit doen ze via hun programma thuisvoordeel. Dit kan variëren van korting op producten of een gratis magazine of chocoladereep.

Essent deal €175 korting bij 1 jaar uw deal?

Essent doet dus graag wat leuks voor haar klanten. Maar dan moeten de tarieven er ook naar zijn toch? Check deze eerst voordat u besluit over te stappen. Dit is eigenlijk een algemene tip. Vergelijk de energie aanbiedingen met de energievergelijker. Het enige wat u hoeft te doen is even uw adres, postcode en huisnummer invullen. Dan duurt het een seconde of twee en u krijgt direct een rits aan aanbiedingen te zien. Staat Essent in de top 5 van de goedkoopste energieleveranciers? Dan is de Essent deal €175 korting bij 1 jaar echt niet zo slecht.

Hoe wordt mijn korting verrekend?

De €175 korting zal op uw bankrekening gestort worden aan het einde van het jaar. In de vergelijking ziet u ook hoeveel u per maand kwijt bent. Staat dat u wel aan en scheelt het met uw huidige voorschotbedrag? Dan give it a Go. Zo niet? Dan kiest u gewoon een andere energiedeal. Zo simpel is het echt. EnergieVergelijking.nl plaatst regelmatig energiedeals. Dat biedt u de mogelijkheid om de huidige tarieven onafhankelijk te vergelijken. Overstappen is gratis en dit regelt uw nieuwe energiebedrijf voor u. Zonder stroom of gas komt u in ieder niet te zitten.

Bekijk de deal eens voor u zelf en wie weet stapt u vandaag nog over naar energiebedrijf Essent. Ernaast energie vergelijken leert u snel hoe hoog uw voordeel kan oplopen. En u heeft altijd veertien dagen de tijd om uw beslissing terug te trekken. Want elke consument heeft recht op de veertien dagen bedenktijd.

Essent deal €175 korting bij 1 jaar

Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting

Op zoek naar een goedkope energie aanbieding voor 2020? Bekijk dan eens de Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting. Deze deal van Vattenfall kan doorslaggevend zijn. Maar daarvoor kunt u het beste eerst even uw verbruik, postcode en huisnummer ingeven. Op die wijze kunt u direct zien of Vattenfall u de goedkoopste energie biedt. Zegt de naam Vattenfall u weinig? Het was eerst Nuon maar de naam is veranderd.

Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting?

De levering van energie en gas blijft hetzelfde. De tarieven voor stroom liggen op €0.23 cent per kWh. En de tarieven voor gas op €0.81 cent per kubieke meter. De korting van €250 is al verwerkt in uw jaarbedrag. Dat houdt in dat u dus minder gaat betalen per maand. Een maar is er altijd, dus vergelijk deze kosten ook even in de energievergelijker. Het kan maar zo zijn dat een andere energieaanbieder net iets goedkoper is. En dat is wat we graag willen. Om u toch een kleine indicatie te geven. Houden we even een verbruik aan van 1850 kWh en 1100 m3. Per jaar zou u dan op €1077,89 uitkomen.

Uw werkelijke verbruik bepaalt uw jaarbedrag

Maar goed uw verbruik kan hoger of lager zijn. Daarom is zelf energie vergelijken ook zo belangrijk. Dan weet u wat u gaat betalen op uw adres. De energiekosten zijn hoger geworden de laatste jaren. En niet iedereen is daar even blij mee. En dat is te begrijpen. We hebben allemaal energie en gas nodig thuis. Dus ervan af stappen kan niet. Maar overstappen kan dan weer wel. Naar welke energieaanbieder dit is hangt van uw keuze af. Want in een energievergelijking krijgt u wel meer dan tien aanbieders te zien. En de ene is nu eenmaal goedkoper dan de andere. Of dit nu de Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting is of niet.

Energie aanbiedingen laten zien waar er geld te besparen valt

EnergieVergelijking.nl heeft helaas geen invloed op de tarieven. Want energieleveranciers stellen deze vast. Maar wat we wel kunnen doen is u laten zien welke energie aanbiedingen er verkrijgbaar zijn. We raden ook altijd aan om het liefste voor een korte looptijd te kiezen. Dat doen wij omdat we weten dat de tarieven voor energie en gas elk jaar wel veranderen. Daar zit hem dus ook de besparing in. Kiest u voor een te lange overeenkomst, dan houdt dat in dat u niet kosteloos kunt overstappen. En dat vinden wij erg zonde. Het heet een opzegvergoeding en die kan worden opgelegd bij het tussentijds verbreken van uw energiecontract.

Zorg dus altijd dat u zo’n zes weken voordat uw energiecontract afgelopen is dat u een nieuwe aanbieder zoekt. Dan kan het overstap proces vlekkeloos verlopen. En dus zonder kosten. U breekt daarbij geen regels zoals het tussentijds opzeggen. Heeft u nog zo’n zes maanden te gaan of zelfs langer? Wacht dan nog even met overstappen. Energie vergelijken kan natuurlijk altijd. Alleen al om te bekijken wat de huidige tarieven zijn. Vergelijk de Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting met de energievergelijker van EnergieVergelijking.nl. Bespaar op uw voorschotnota een aantal tientjes en iedereen is tevreden.

Vattenfall Powerdeal 2020 €250 korting

140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontract

140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontractWilt u graag overstappen naar een duurzame energieleverancier? U kunt nu 140 euro korting ontvangen bij een eenjarig Greenchoice energiecontract. Wilt u graag weten of deze duurzame energiedeal bij u past? Raadpleeg dan onze energievergelijker. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u uw jaarlijkse energiekosten nagaan. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan.

Over Greenchoice

Greenchoice is, zoals de naam al doet vermoeden, een duurzame energieleverancier. Deze energiemaatschappij scoort een 8.7 uit 10 in de duurzaamheidstest. De energie die u afneemt bij deze leverancier is afkomstig van Nederlandse bodem. Bovendien is het gas CO2-gecompenseerd. Indien u kiest voor dit energiecontract maakt u dus een duurzame keuze.

140 euro korting bij een eenjarig energiecontract

Indien u kiest voor dit energiecontract kiest u voor een contract met een looptijd van slechts twaalf maanden. Bij dit eenjarige energiecontract krijgt u maar liefst 140 euro korting tijdens het eerst jaar bij Greenchoice. Na een jaar worden de vaste energietarieven weer omgezet naar variabele energietarieven. U kunt op dat moment ook weer overstappen van energieleverancier. Gedurende de looptijd van het contract geniet u echter van vaste energietarieven. De prijzen per eenheid kWh stroom en per m3 gas staan dan dus vast. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Aanmelden voor 140 euro korting bij Greenchoice

Wilt u wel graag profiteren van deze energiedeal? U kunt dan hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u vervolgens gemakkelijk en snel of deze deal bij u past. In het overzicht kunt u 140 euro korting ontvangen bij Greenchoice, maar u kunt ook direct alle andere energieleveranciers vergelijken. Uiteraard kunt u zelf bepalen naar welke aanbieder u overstapt.

Voordelen 140 euro korting bij Greenchoice

Is de keuze gevallen op 140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontract? Dan kunt u profiteren van meerdere voordelen, namelijk:

  • Dit contract heeft een looptijd van slechts twaalf maanden. Gedurende de looptijd van uw energiecontract zullen de energietarieven niet wijzigen;
  • Indien u kiest voor dit energiecontract kiest u voor een energiedeal met CO2-gecompenseerd gas én groene stroom uit Nederland. Daarmee maakt u een duurzame keuze;
  • Na een jaar kunt u weer overstappen van energieleverancier. Zo kunt u ieder jaar weer een nieuwe klant worden bij een nieuwe energieleverancier;
  • U heeft standaard 14 dagen bedenktermijn. Bedenkt u zich nadien toch nog? Dan kunt u uw contract nog gratis annuleren.

Gratis overstapservice

Als u kiest voor 140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontract kunt u profiteren van de gratis overstapservice. Dat houdt in dat de overstap voor u geregeld wordt. U hoeft zich dus alleen maar aan te melden en verder hoeft u helemaal niets te doen! Zo bent u ervan verzekerd dat u geen dubbele kosten voor stroom en gas betaalt en bovendien bent u er ook van verzekerd dat u altijd energie geleverd krijgt.

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Er zijn natuurlijk ontzettend veel energieleveranciers in Nederland. Zo kunt u niet alleen kiezen voor 140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontract, maar u kunt ook kiezen voor talloze andere energie aanbiedingen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een andere cashback energie deal. Wilt u liever een fysiek cadeau ontvangen? Dan kunt u ook kiezen voor een van de energie met welkomstcadeau deals. Het is altijd raadzaam om meerdere deals met elkaar te vergelijken zodat u altijd kiest voor de deal die het beste bij u past.

14 dagen bedenktermijn

Als u zich heeft aangemeld voor een van de energiedeals heeft u altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contract dus nog altijd annuleren. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Bedenkt u zich nadien dus toch nog? Dan kunt u uw aanvraag annuleren via de officiële website van uw leverancier.

Energie vergelijken

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan kunt u hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energiemaatschappij bovenaan. Uw nieuwe contract aanvragen kost u niet meer dan vijf minuten van uw tijd en daarmee kunt u flink besparen! Indien u nog vragen heeft over deze deal met 140 euro korting bij Greenchoice, of een andere deal, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

140 euro korting bij een eenjarig Greenchoice energiecontract