Gratis zonnepanelen bij Nederlandse energie maatschappij

Power goedkope energie en gas producten zoals zonnepanelen. Ook besparen op vaste lasten. Kijk op Power.nl.

Wie wil er gratis zonnepanelen?! Wie nu klant wordt bij de Nederlandse energie maatschappij voor een periode van 5 jaar krijgt er gratis zonnepanelen bij. Met de IK ZEG ZON energie aanbieding maakt de Nederlandse Energie Maatschappij zonneenergie beschikbaar voor iedereen. Althans.. Als je nooit te laat betaalt en de aankomende 5 jaar niet gaat verhuizen want de zonnepanelen verhuizen niet automatisch mee.

Geen investering vooraf

U hoeft vooraf niet te investeren, u betaalt geen extra kosten en de zonnepanelen heeft u ruim binnen 5 jaar betaald. Daarnaast ontvangt u een handig doe-het-zelf-pakket waarmee u de zonnepanelen eenvoudig zelf kunt installeren.

“Gratis” zonnepanelen?

U ontvangt de zonnepanelen niet gratis: u betaalt €25 per maand voor de zonnepanelen tot het aankoopbedrag van €1395 (inclusief 19% btw). De zonnepanelen kosten dus bijna €1400,-. Volgens de Nederlandse energie maatschappij bespaart u €10 op uw maandelijkse energiekosten doordat u gedeeltelijk uw eigen energie opwekt. Daarnaast ontvangt u van de Nederlandse energie maatschappij de zogenaamde IK ZEG ZON-korting van €15 per maand op uw energierekening. Zo zijn de zonnepanelen binnen 5 jaar terugverdiend en blijft u vanaf dat moment nog jaren besparen op uw energierekening.

Overzicht “IK ZEG ZON” Zonnepanelen (bedragen incl. 19% btw)*

Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 Verder
Betalings-
regeling
– €300 – €300 – €300 – €300 – €195 – €0
Besparing zonnepanelen €120 €120 €120 €120 €120 €120
IK ZEG ZON
korting
€180 €180 €180 €180 €180 €0
Totaal €0 €0 €0 €0 €105 €120
Let op: er is slechts een beperkt aantal sets zonnepanelen beschikbaar dus OP=OP!

Kleine lettertjes

Bij een juiste aansluiting en positionering op uw dak (zonder schaduw, op het zuiden en in een hellingshoek tussen de 20 en 50 graden), leveren de zonnepanelen gedurende de looptijd van uw energiecontract bij een elektriciteitsprijs van €/kWh 0,22967 (incl. energiebelasting en 19% btw) bij benadering een besparing van €120,- per jaar, oftewel €10,- per maand.

Vaste klanten korting

De IK ZEG ZON-korting is een zogenoemde ‘Vaste klanten korting’; hierop heeft u recht als u gedurende de looptijd van het energiecontract klant blijft, elektriciteit én gas afneemt en tijdig betaalt via automatische incasso.

Belangrijke informatie

Handleidingen zonnepanelen installeren

Energieprijzen en leveranciers vergelijken

Het is aan te raden om de energieprijzen van de verschillende energieleveranciers te vergelijken. Door te klikken op energie vergelijken start u onze onafhankelijke energievergelijker. Hierdoor kunt u exact berekenen wat de energiekosten zijn van de verschillende energieleveranciers en wat u precies kunt besparen ten opzichte van uw eigen energieleverancier.

[hr]
[hr]

1 gedachte over “Gratis zonnepanelen bij Nederlandse energie maatschappij”

  1. Geachte NEM,

    Ben al klant. Krijg ik dan ook deze aanbieding? Als ik mijn ‘wijk’overhaal om over te gaan op de NEM. Zeg zo’n 4 2 onderkap woningen. krijgen we dan een extra voordeel?

    Beantwoorden

Plaats een reactie

12 − twee =