Goedkope energie vergelijken? EnergieVergelijken.eu

Steeds meer mensen stappen over op goedkope energe. Volgens menigeen komt dat door de snel stijgende energieprijzen, als gevolg van de stijgende olieprijzen. Maar wat dacht u van energiebedrijven die simpelweg teveel geld uitgeven en dit via hun klanten dubbel en dwars willen terug verdienen. Het gebeurt elke dag bij miljoenen mensen. Wat u daaraan kunt doen is onafhankelijk (goedkope) energie vergelijken met EnergieVergelijken.eu.

Gratis ipad? Mogen wij even vangen?

De gratis ipad aanbieding van Oxxio. Daar kun je vast en zeker een hoop mensen mee overhalen om de oude energieleverancier in te wisselen voor Oxxio (Dochter onderneming van Eneco). De iPad kost zo’n 600 euro per stuk. Ook de Nederlandse energie maatschappij geeft veel geld uit aan reclame met veel bekende Nederlanders en niet te vergeten de sponsoring van het KNVB zijn dure onkosten voor de maatschappij.

Welkomstpremies

Andere energieleveranciers maken geen reclame en geven het geld uit in de vorm van een welkomstpremie aan de mensen die klant worden. Dat kan eenvoudig via vergelijkingssites omdat deze dusdanig zijn ingericht dat de welkomtkorting direct van het totaalbedrag kan worden afgetrokken. Hierdoor ziet u direct hoeveel u kunt besparen, maar wordt de besparing nog eens een stuk groter omdat de energieleverancier u als beloning een welkomstpremie geen van zo’n 300 euro.