Goedkope Energie Vergelijken Amsterdam Augustus 2012

Op zoek naar de goedkoopste energieleverancier van Amsterdam? Wij hebben een berekening gemaakt op basis van het gemiddelde energieverbruik per Nederlands huishouden (3500kwh stroom – 1800m3 gas). U ziet hieronder de goedkoopste energieleveranciers van Amsterdam.

De aanbiedingen zijn allemaal tijdelijk. U doet er verstandig aan om de energieprijzen van alle energieleveranciers zelf te vergelijken op basis van uw eigen energieverbruik en postcode.

1. Eon

Eon is op dit moment de goedkoopste energieleverancier van Amsterdam. Kiest u voor Eon dan geeft Eon u een Welkomstpremie van €180 en een actietarief voor stroom (is reeds verwerkt in jaarbedrag, uitbetaald ná 10 maanden). De energiekosten op basis van het gemiddelde energieverbruik zijn in totaal 195.77 euro per maand.

2. Budgetenergie

Budgetenergie is op 1 euro na net niet de goedkoopste energieleverancier van Amsterdam. Kiest u voor Budgetenergie dan ontvangt u een Welkomstpremie van €275. Premie wordt uitbetaald op de eerste jaarrekening. De energiekosten voor dit energiepakket zijn op basis van gemiddeld energieverbruik € 196.02 per maand.

3. Oxxio

Oxxio is niet de goedkoopste, maar geeft wel de hoogste welkomstpremie weg. Kiest u voor Oxxio, dan ontvangt u een Welkomstpremie van maar liefst €300,- (uitbetaald na 12 maanden ná ingangsdatum). De energiekosten voor dit energiepakket bedragen in totaal € 196.39 per maand.

Energie vergelijken

Wilt u weten welke energieleverancier op basis van uw eigen energieverbruik voor u de meest voordelige energieleverancier is? Bereken dan de energiekosten door te klikken op energie vergelijken. U kunt dan de tarieven van energie vergelijken op basis van uw eigen energieverbruik en zodoende zien welke energieleverancier de goedkoopste is.

Energie vergelijken