Goedkope energie door te vergelijken

  1. Vul uw gegevens in op onze energievergelijker.
  2. Klik op bereken om de energiekosten van alle leveranciers te zien.
  3. Kies de goedkoopste energieleverancier.

Energie vergelijken

Vergelijken en overstapppen op goedkope energie

Nadat u een keuze hebt gemaakt kunt u overstappen. Wat goed is om te weten is dat wij de complete overstap voor u in orde maken. Dit kan op een door uzelf aan te geven datum, maar als u wilt kunt u ook direct overstappen. Wij sturen uw gegevens veilig door naar de nieuwe energieleverancier. Hebt u reeds een energiecontract op het adres waarvoor u gas en elektra wilt aanvragen? Dan verzorgen wij ook de opzegging van uw oude energieleverancier.

Wat gebeurt er na uw aanvraag

Nadat u het aanvraagformulier hebt verzonden sturen wij u direct een bevestiging per e-mail. Hierin staan alle gegevens met betrekking tot het door u aangevraagde product. Wij sturen uw gegevens direct veilig door naar de nieuwe energie leverancier. 3 dagen na uw aanvraag ontvangt u de welkomstbrief en bent u klant geworden bij de nieuwe energieleverancier.

Oude energieleverancier

De oude energieleverancier hoeft u zelf niet op te zeggen. De nieuwe energieleverancier neemt contact op met de oude energieleverancier om de overstap netjes voor u in behandeling te nemen. Echter, wanneer u gaat verhuizen, dan moet u wel zelf het oude energiecontract opzeggen. Hiervoor sturen wij u een volledig ingevulde opzegbrief toe. Deze hoeft u alleen nog op te vouwen en op te sturen.

 

Alvast Gefeliciteerd met Goedkope energie!

Goedkope energie vergelijken