Energievergelijker

Onafhankelijke energievergelijker om alle energieleveranciers mee te vergelijken

Met de onafhankelijke energievergelijker weet u snel welke energieleverancier de goedkoopste is. Vergelijk onafhankelijk de energieprijzen alle energieleveranciers. Klik op het totaal bedrag voor een gespecificeerd overzicht van de kosten. U kunt hier direct veilig overstappen.

energie vergelijken

Onafhankelijke energievergelijker

Door via deze onafhankelijke energievergelijker uw energiekosten te berekenen en te vergelijken met andere energiemaatschappijen weet u hoeveel u kunt besparen op uw energierekening. Vermeld eerst uw gegevens zodat we een nauwkeurige berekening kunnen maken en klik vervolgens op bereken nu. U ziet direct een compleet en actueel overzicht van alle energiemaatschappijen met de daarbij behorende energiekosten.

Eenvoudig overstappen van energieleverancier?

Hebt u een keuze kunnen maken? Dan kunt u via ons gratis overstappen. Onze overstapservice neemt uw aanvraag direct in behandeling en zorgt er voor dat de aanvraag veilig en direct wordt doorgestuurd naar de nieuwe energiemaatschappij. U hoeft na uw aanvraag niets meer te doen. Ook de opzegging van de oude energieleverancier hoeft u zelf niet te regelen. Alleen wanneer u gaat verhuizen, dan moet u wel de oude energiemaatschappij opzeggen. Om dit in goede banen te leiden, zenden wij u per e-mail een volledig ingevulde opzegbrief. Deze dient u dan alleen nog uit te printen en (aangetekend) op te sturen naar de oude energieleverancier.

Vragen over energie vergelijken en/of overstappen?

Hebt u verder nog vragen over de energievergelijker, het overstappen of andere gerelateerde vragen over energie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn goed ingelicht over de energiemarkt en kunnen u helpen met besparen op uw energierekening.