Energierekening omhoog?

Niet als het aan ons ligt. EnergieVergelijken.eu wil u graag meehelpen om te voorkomen dat uw energierekening omhoog gaat. Dit is mogelijk door alle energieleveranciers en aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Doordat EnergieVergelijken.eu dagelijks duizenden bezoekers trekt willen energieleveranciers extra korting geven in de vorm van welkomstpremies en lagere energietarieven. Hierdoor kunt u voorkomen dat u energierekening omhoog gaat.

Energiekosten berekenen

Bereken met EnergieVergelijken.eu de energiekosten op basis van uw eigen energieverbruik. Wij tonen u direct alle energieleveranciers met daarbij de hoogte van de eventuele nieuwe energierekening.

Overstappen van energieleverancier met korting

Overstappen kan binnen 5 minuten. Vermeld uw gegevens op onze energievergelijker, bereken de kosten en klik op overstappen. U ontvangt direct bevestiging van ons per e-mail. Wij verzorgen de complete overstap, dus na uw aanvraag hoeft u zelf niets meer te doen.

Gegarandeerd een lagere energierekening

Via EnergieVergelijken.eu bent u gegarandeerd goedkoper uit dan wanneer u direct via de energieleverancier zelf een aanvraag zou indienen. Dit komt doordat energiebedrijven via EnergieVergelijken.eu moeten concurreren op prijs en daardoor meer korting geven om hoger in de vergelijking te komen. Via ons gaat uw energierekening omlaag en niet omhoog.

Energieprijzen vergelijken