Energierekening 500 euro lager? Let op uw huidige energietarieven!

De prijs die u betaalt per kWh en per m³ is het belangrijkst!

Pas als u weet wat uw eigen energietarieven zijn, dan pas kunt u weten of u (500 euro??) kunt besparen op uw energierekening. Kijk dus niet naar uw maandelijkse energierekening, maar naar de tarieven voor stroom en gas. Deze kunt u terugvinden op uw energierekening of op uw jaarafrekening. Ze moeten ook staan op de bevestiging die u hebt gekregen toen u klant werd.

Vergelijk uw eigen tarieven met de actuele tarieven

In 2010 waren de energieprijzen lager dan in 2012. Dus als u nu kiest voor een andere energieleverancier, dan is de kans redelijk groot dat de goedkoopste energieprijzen in de vergelijking duurder zijn dan uw eigen energieprijzen.

Hebt u de energietarieven voor stroom en gas van uw eigen energieleverancier gevonden? Dan kunt u beginnen met energie vergelijken.

Energiekosten vergelijken

Vermeld uw postcode, uw energiemeter, uw energieverbruik en uw huidige energieleverancier in onze energievergelijker. Klik nu op bereken nu. U ziet nu de actuele energiekosten van alle energiemaatschappijen gesorteerd op volgorde met de goedkoopste energieleverancier bovenaan.

Energie vergelijken loont de moeite, maar overstappen niet altijd!

Klik nu op de blauwe link of op het logo van de energieleverancier om de energietarieven voor stroom en gas te bekijken. Vergelijk die tarieven met uw eigen energietarieven om te weten wat voor u voordeliger is. Wel overstappen of juist niet.

Welkomstpremies en kortingen… moet u zelf betalen

Laat u niet direct verleiden door hoge welkomstpremies en kortingen. Uiteindelijk moet u ze gewoon weer terug betalen. In de meeste gevallen zal de desbetreffende energie aanbieder de energieprijzen verhogen zodra u klant bent geworden.

Energie vergelijken

Handig links