Energieprijzen 2013

Voor het vergelijken van de energieprijzen 2013 bent u op het juiste adres. Hier kunt hier de energieprijzen 2013 vergelijken, tevens kunt hier direct en veilig overstappen naar een goedkopere aanbieder. U ziet bij ons een onafhankelijk en betrouwbaar overzicht van de energieprijzen 2013 van alle Nederlandse en Belgische energieleveranciers.

Energieprijzen 2013: Wat er gaat veranderen

Iedereen die energie verbruikt in de vorm van stroom en gas moet meer energiebelasting gaan betalen. Aan de andere kant gaan de energieleveranciers de energieprijzen verlagen. Nuon, Essent en Eneco hebben al aangegeven dat de energierekening met de nieuwe energieprijzen in 2013 ongeveer 30 euro omlaag zal gaan. Dit was eerst nog zo’n 80 euro. Maar omdat de overheid de energiebelasting in 2013 verhoogt zal de lagere energierekening niet zo laag zijn als in eerste instantie werd gedacht.

Energieprijzen 2013 vergelijken

Wij adviseren u om uw eigen energieprijzen te vergelijken met de energieprijzen 2013 van andere aanbieders. Zodoende weet u zeker welke aanbieder voor u de beste keuze is. Het vergelijken van de energieprijzen 2013 is zo gedaan en kost u niet meer dan 5 minuten van uw tijd. Vermeld om te beginnen uw postcode, uw energiemeter, uw energieverbruik en de huidige energieleverancier. Klik daarna op de knop “Bereken nu”. Direct daarna ziet u een compleet overzicht van de energieprijzen 2013 zoals deze door de energiemaatschappij worden gehanteerd als u vandaag uw aanvraag indient.

Filteropties toepassen
Door de filteropties te gebruiken kunt u de energieprijzen filteren op basis van verschillende criteria. Zodoende kunt u voor uzelf bepalen welke energiemaatschappij op basis van uw wensen de meeste voordelige energieprijzen biedt. Start de onafhankelijke energievergelijker om een onafhankelijke energievergelijking te maken.