Energieprijzen juli 2012

Hier vindt u de energieprijzen juli 2012 van alle energieleveranciers die u onafhankelijk kunt vergelijken op basis van uw energieverbruik. Per 1 juli 2012 zijn de nieuwe energieprijzen van alle energieleveranciers weer bijgewerkt. Dat betekent dat de standaard variabele energieprijzen juli 2012 van alle energieleveranciers weer zijn veranderd. Bent u in het bezit van een energiecontract met variabele tarieven, dan doet u er zeker verstandig aan om de energieleveranciers te vergelijken.

Energieprijzen vastzetten of niet
Energieprijzen vastzetten of niet

Variabele energieprijzen 1 juli 2012

Als u een energiecontract hebt met variabele energieprijzen dan gaat u na 1 juli 2012 meer of minder betalen voor uw gas en elektra. Dit is afhankelijk van wie uw energieleverancier is. Om er achter te komen hoeveel u nu moet betalen voor energie op basis van uw eigen energieverbruik kunt u met EnergieVergelijken.eu de energiekosten van alle energieleveranciers berekenen. U ziet dan direct wat de kosten zijn van uw energieleveranciers, maar ook de kosten van alle andere energieleveranciers.

Energieprijzen vastzetten

De beste manier om uzelf te wapenen tegen de stijgende energieprijzen 2012 (en de komende jaren) is het vastzetten van uw energieprijzen. Dit is mogelijk door een nieuw energiecontract aan te vragen bij uw eigen of bij een andere energieleverancier. In tegenstelling tot de variabele energieprijzen worden uw energieprijzen die u met uw energieleverancier heeft afgesproken niet veranderd. U blijft dus bij stijgende energieprijzen gewoon hetzelfde betalen. Echter, wanneer de energieprijzen gaan dalen in plaats van rijzen, dan blijft u ook hetzelfde betalen.

Energieprijzen wel of niet vastzetten

2012 is een jaar geweest van stijgende energieprijzen en de jaren daarvoor ook. Alleen in 2009 zijn de energieprijzen iets gedaald ten opzichte van 2008. Gezien de ontwikkelingen van de olieprijzen, de energiemarkt en daarmee dus ook de energieprijzen 2010, 2011 en de verwachting van de komende jaren doet u er zeker verstandig aan om de energieprijzen wél te laten vastzetten. Wanneer de energieprijzen (volgens verwachting) gaan stijgen, dan zult u daar de komende jaren van kunnen profiteren. Met de onderstaande afbeelding ziet u dat u met vaste energieprijzen meer voordeel kunt behalen dan met variabele energieprijzen.

Energieprijzen berekenen en vergelijken

EnergieVergelijken.eu is dé site om de energieprijzen van alle energieleveranciers onafhankelijk te berekenen en te vergelijken op basis van uw persoonlijke situatie. Ook als u uw energieprijzen wilt vastzetten bent u bij EnergieVergelijken.eu op het juiste adres. Bij een aanvraag via deze website ontvangt u bovendien een extra welkomstpremie waardoor u zeer voordelig kunt instappen op voordeligere energieprijzen dan u nu gewend bent. Bereken nu de energiekosten van alle energieleveranciers en vergelijk zelf hoeveel voordeel u kunt behalen.

Energie vergelijken

 

EnergieVergelijken.eu streeft er naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de meest actuele energieprijzen.