Nederlandse energie maatschappij

Naam energieleverancier  De Nederlandse Energie Maatschappij B.V.
Adres  Postbus 23064 3001 KB ROTTERDAM
Telefoonnummer  088-7307307 (lokaal tarief)
Telefoontijden  ma-vr: 08.00 – 18.00 uur
Website  www.nederlandenergie.nl
E-mail  via webformulier

Lees meer informatie over de Nederlandse energie maatschappij

0 gedachten over “Nederlandse energie maatschappij”

 1. Geachte medewerkers van de NEM,

  Al geruime tijd worden wij pijnlijk getroffen door Uw reclame, waarin U het scheppingsverhaal belachelijk maakt. Wij zijn christenen en geloven dat de God van hemel en aarde de schepping heeft gemaakt. Door te suggereren dat Uw maatschappij ook scheppende kracht zou hebben plaatst U zich op Gods plaats , m.a.w. daarmee verheffen jullie jezelf tot God en dat is nu net zonde!
  Weet wat jullie doen, want jullie beschadigen hiermee niet aléén mensen maar ook God, wat nog veel erger is.
  Erg jammer, het maakt ons verdrietig. Er wordt op grote schaal al negatief over gesproken en zal jullie maatschappij zeker geen goed doen. Deze reclame heeft ook een goede kant:
  De klanten die nu willen overstappen naar een andere energieleverancier zullen nu uw bedrijf veel vaker overslaan.!

  Met vriendelijke groet,

  Evert en Hennie Blaauw,
  Dronten.

  Beantwoorden
 2. Het wordt tijd dat de NMa de Nederlandse Energie Maatschappij gaat controleren.
  Zij geven iedereen de schuld dat ze geen eindnota kunnen opstellen. Het duurt nu al vele maanden.Het ligt aan uw nieuwe leverancier meneer, Het ligt aan de net beheerder meneer.
  Bij navraag bij de nieuwe leverancier en de net beheerder kom ik er achter dat het heel anders ligt. Het begint veel te lijken op het gevalletje van de Greenchoise bestuurders die in het nieuws waren.

  Beantwoorden
 3. Belachelijke klachtenafhandeling. De NEM sloot ons eerder over dan afgesproken, waardoor wij de korting bij onze vorige maatschappij misliepen. Hoewel ze hun fout meteen erkenden, heeft het ons meer dan een jaar en meer dan 20 keer! contact gekost om een gedeelte van de 200 euro terug te krijgen. Iedere keer toezeggingen, maar daarna weer verzoeken om maar weer “bewijs” op te sturen. Zelfs door de NEM mail “toevallig”naar een verkeerd emailadres verstuurd. En zogenaamd geprobeerd mij te bellen, maar ik had geen telefoontje ontvangen. Uiteindelijk een brief van Harald Dinger dat ze “uit coulance” het volledige bedrag gaan overmaken. En zelfs toen presteerden ze het nog om slechts een gedeelte over te maken. Mijn advies: Niet doen, niet overstappen naar de NEM! Nooit niet. Totaal geen menselijke benadering. Zo’n slecht afhandelingstraject kan volgens mij alleen als ze hun eigen administratie niet op orde hebben.
  En voor us mem: nee, ik ben geen concurrentie, maar een zeer ontevreden klant.

  Beantwoorden
 4. We hebben net een verkoper van ze aan de deur gehad. Hij was echt heel vriendelijk. Maar hij zei niet dat hij namens de Nederlandse energie maatschappij kwam, maar namens het energiecollectief. Iedereen deed al mee en daarom moesten wij ook maar meedoen.

  We tuinden er bijna in totdat hij wilde dat we een contract gingen sluiten. We moesten ons namelijk aanmelden bij NLE om dan de korting te krijgen. Pas maar op, want ze zijn nog steeds bezig.

  Mvg Roy van der Ploeg

  Beantwoorden
 5. Ik begrijp niet waar al die problemen vandaan komen. Wij hebben nooit problemen met dit bedrijf. Of is het de concurrentie die de slechte berichten schrijft??

  Beantwoorden
 6. Grote vergissing. Direct na de overstap kregen we al problemen. Er was ons beloofd dat we 130 per maand zouden betalen. Onze eerste rekening werd 180 euro! Dit bedrijf licht iedereen op waas ze bij staan. Wees gewaarschuwd. Dit is een bedrijf waar je geen klant bij wilt zijn.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

negen + 3 =