Overstappen Gas en Licht

Overstappen Gas en Licht is enorm populair. Tot 2010 stapten meer dan 1.8 miljoen mensen over op een andere aanbieder voor gas en licht. De reden dat zoveel mensen massaal overstappen naar een andere aanbieder voor gas en licht heeft te maken met de stijgende kosten voor gas en licht. Sinds de energiemarkt in 2004 werd vrijgegeven om nieuwe energieleveranciers toe te laten op de Nederlandse markt, zijn de kosten van gas en licht er niet beter op geworden.

Vooral de grote maatschappijen hebben de tarieven voor gas en licht fors verhoogd. Hierdoor zijn er mogelijkheden ontstaan voor de kleinere energiemaatschappijen. Want waar de grote maatschappijen de prijzen steeds verhogen, zijn juist de kleinere en minder bekende energiemaatschappijen aan het stunten met lagere tarieven voor gas en licht. Hierdoor is het mogelijk om enkele tientallen tot honderden euro’s per jaar te besparen.

Overstappen naar goedkoper gas en licht is een klus die u binnen een paar minuten kunt regelen. U kunt door gebruik te maken van onze onafhankelijke energievergelijker direct zien welke aanbieder de goedkoopste gas en licht levert in uw regio. Daarnaast kunt u veilig en direct overstappen. Wij nemen uw aanvraag voor een nieuwe aanbieder in behandeling en sturen uw gegevens veilig door naar de nieuwe aanbieder.

Om te beginnen klikt u eerst op energie vergelijken. Daarna opent een nieuw scherm waarin u de kosten van gas en licht kunt gaan berekenen. Eenmaal uw gegevens vermeld klikt u op de “bereken nu knop”. Daarna ziet u een complete lijst met alle gas en licht aanbieders gesorteerd op prijs. De goedkoopste gas en licht aanbieder op basis van uw energieverbruik en postcode staat dan bovenaan.