TelegraafCollectief.nl – Het energiecollectief van de Telegraaf

Steeds meer mensen verenigen zich via een energiecollectief om gezamenlijk te besparen op hun energiekosten. Na Energiecollectief.nl, het energiecollectief van de Consumentenbond, ANWB Wegenwacht, Veronica tv gids, Vereniging Eigen huis, Sloopdecrisis.nl, MKB-energieveiling, Energieveiling.com, Marktplaats.nl, Groepsveiling.nl, NEC-Energiecollectief, ANBO Energiecollectief, komt nu ook de Telegraaf met een energiecollectief. Het energiecollectief van de Telegraaf heet TELEGRAAFCOLLECTIEF en is te vinden op de website www.telegraafcollectief.nl. De Telegraaf werkt samen met het energiecollectief van Energiebesteding.nl. Dat is voor hun een goede zaak, want de Telegraaf heeft een bereik van miljoenen mensen, per dag! Dat betekent dat de Telegraaf weleens het grootste Collectieve Energie Inkoop kan worden, dat Nederland ooit heeft gekend.

Is TelegraafCollectief voor u interessant?

Dat zou zomaar kunnen. Telegraaf Collectief gaat gas en elektriciteit inkopen om samen meer voordeel te behalen. Iedereen mag meedoen (ook niet Telegraaf leden). Meedoen is gratis en vrijblijvend. Wilt u de energiekosten en aanbiedingen van alle energieleveranciers berekenen en vergelijken op basis van uw eigen energieverbruik? Verstandig. Individueel vergelijken en overstappen is nog altijd goedkoper dan meedoen met een energiebesteding. Start direct met energie vergelijken op Energievergelijken.eu en zie direct wat u kunt besparen bij de goedkoopste energieleverancier.

De ervaring leert dat energiecollectieven steeds meer voordeel opleveren voor de aangesloten leden. Afhankelijk van welke energieleveranciers meedoen met de energieveiling is het mogelijk om veel geld te besparen. Maar doet bijvoorbeeld de goedkoopste energieleverancier niet mee, bijvoorbeeld omdat de inschrijfkosten te hoog zijn, dan valt deze buiten de boot. Hierdoor is het mogelijk dat u wel goedkopere energie kunt krijgen, maar dan niet via het energiecollectief. Simpelweg omdat de goedkoopste energieleverancier niet meedoet.

Collectief energie inkopen

Energie aanbesteden is simpel gezegd, een georganiseerde manier van energie inkopen.
Van een energie aanbesteding is sprake als meerdere partijen de gelegenheid krijgen een offerte voor een opdracht uit te brengen. Bij een energiebesteding/energiecollectief zijn de energieleveranciers de partijen die een offerte kunnen uitbrengen.

Plaats een reactie

16 − twee =