Sloop de crisis

Sloop de crisis! Het kan volgens John William. Met de website Sloopdecrisis.nl (bekend van een dubbeltje op z’n kant) probeert John om zoveel mogelijk mensen te verzamelen om gezamenlijk te besparen op energie, telefonie, verzekeringen en internet. Door (bijvoorbeeld) verschillende energie aanbieders tegen elkaar de laagste energieprijs te laten bieden ontstaat er een zogenaamde energieveiling. De leden ontvangen vervolgens een speciale aanbieding van de winnaar.

Sloop de crisis aanbieding vergelijken

Hebt u een aanbieding van Sloopdecrisis.nl ontvangen? En wilt u het aanbod vergelijken met de actuele energiekosten en aanbiedingen van alle andere energieaanbieders? Vermeld dan hieronder uw gegevens. Wij laten u alle aanbieders zien gesorteerd op prijs met de goedkoopste bovenaan. Via EnergieVergelijken.eu bent u gegarandeerd goedkoper uit!

Sloop de crisis – Goedkoop of duurkoop?
De des betreffende aanbieders zijn vaak zelf de winnaar van de veiling omdat andere (goedkopere) aanbieders kunnen niet deelnemen of ze moeten extra veel geld betalen aan de organisator van het collectief. Uiteindelijk is de consument niet goedkoper uit, maar juist duurder.

Plaats een reactie

zeventien − 12 =