Energieaanbieders

Energieaanbieders vergelijkt u op EnergieVergelijken.eu. U niet alleen de energiekosten van alle energieaanbieders, u profiteert hier ook van de beste energie aanbiedingen. Vergelijk de energiekosten en aanbiedingen alle energieaanbieders en bekijk op basis van uw eigen verbruik welke energieaanbieder voor u het goedkoopste is. Bereken uw voordeel.

Energieaanbieders vergelijken

De meeste mensen zijn klant bij de grootste energie aanbieders. Wanneer zij de tarieven van de andere energieaanbieders vergelijken met hun eigen energiekosten kunnen zij zelf zien dat het mogelijk is om veel geld te besparen. Op basis van gemiddeld energieverbruik is het verschil tussen de goedkoopste en duurste energieaanbieders meer dan 400 euro per jaar. De energieaanbieders bieden verschillende producten met verschillende tarieven en voorwaarden aan.Energievergelijken.eu helpt u met het kiezen van de energieaanbieder die het beste bij u past op basis van verschillende eigenschappen.

Groene of grijze energie?

Groene stroom is stroom dat is opgewekt met milieuvriendelijke energiebronnen zoals windmolens, zonnepanelen en waterkrachtcentrales. Grijze energie is opgewekt met kerncentrales, uranium en de verbranding van kolen. Als u voorstander bent van een beter milieu, dan kiest u dus voor groene energie. Echter, groene energie is niet altijd goedkoper, maar bij veel energieaanbieders betaalt u wel dezelfde prijs voor groene energie als voor grijze energie. Het kan in ieder geval nooit kwaad om de groene en grijze energieaanbieders te vergelijken.