Energie particulier

Bent u op zoek naar energie voor particulier verbruik? Dan bent u hier op het juiste adres. Klik op energie vergelijken om direct alle particuliere energiemaatschappijen en energieprijzen te vergelijken. U ziet een beknopt en actueel overzicht van alle energieaanbieders met de meest voordelige op basis van uw eigen energieverbruik bovenaan.

Sinds de energiemarkt in 2004 is vrijgemaakt kunnen particulieren zelf hun energieleverancier kiezen. Sinds die tijd zijn er al meer dan 20 energieaanbieders met allemaal verschillende energietarieven. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste aanbieder voor particulier energieverbruik loopt op tot meer dan 400 euro per jaar. Het loont dus de moeite om de verschillende aanbiedingen te vergelijken en over te stappen op een voordelig energiepakket.

Naast energie voor particulieren bieden we ook de mogelijkheid om zakelijke energiepakketten te berekenen. Als bedrijf zijnde kunt u dus ook veel geld besparen op energie. Start met energie vergelijken en verlaag uw energienota.