Independer.nl beste vergelijkingssite

Independer.nl is de beste vergelijkingssite als het gaat om zorgverzekeringen. Dit blijkt uit het onderzoek van WUA! dat websites onderzocht op verschillende factoren zoals oa gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, volledigheid en onafhankelijkheid. Independer vergelijkt naast verzekeringen nu ook energie.

Energie vergelijken bij Independer

Bent u op zoek naar de goedkoopste energieleverancier dan kunt u bij Independer.nl nu ook energieprijzen vergelijken. Nog niet alle aanbieders zijn te kiezen omdat independer nog niet met alle energieleveranciers een samenwerking heeft.

Naast Independer werden ook andere vergelijkingssites uit andere branches onderzocht. De vergelijkingssites kunnen worden gebruikt voor het vergelijken van oa Energieleveranciers, Autoverzekeringen, Spaarrentes en Zorgverzekeringen. In het onderzoek naar de beste website werden 2704 beoordelingen gegeven over 114 verschillende websites.

Beste energievergelijker
De onafhankelijke energievergelijker op EnergieVergelijken.eu is niet van Independer. Independer, maar vergelijkt wel vergelijkt wel de energieprijzen van alle energieleveranciers. De onderstaande energievergelijker is gemaakt in samenwerking met Energievergelijking.nl. U kunt hieronder de prijzen van alle leveranciers vergelijken en elke leverancier kiezen die u wilt.

Onafhankelijk energie vergelijken

Energieprijzen vergelijken gebeurt volledig onafhankelijk. Vermeld uw gegevens en klik op Bereken Nu. U ziet direct de energiekosten van alle energie maatschappijen gesorteerd op prijs. De goedkoopste energieaanbieder staat bovenaan.

Welkomstpremies en actietarieven
In de meeste gevallen krijgt u korting in de vorm van welkomstpremies en actietarieven. Hierdoor bent u goedkoper uit dan direct via de website van de energieleverancier zelf. De gemiddelde besparing is ongeveer 450 euro op basis van het gemiddelde energieverbruik. Maak een energievergelijking om te berekenen hoeveel u exact kunt besparen.

Gratis overstapservice
Uw huidige energiecontract hoeft u niet op te zeggen. Wij regelen voor u de complete overstap inclusief het opzeggen van uw huidige energiecontract. Nadat u de bevestiging hebt ontvangen hebt u 14 dagen bedenktijd. In deze periode kunt u de aanvraag kosteloos ongedaan maken of veranderen. Mocht u vragen hebben over het vergelijken van de energietarieven, neem dan contact op via onze klantenservice. Wij zijn u graag van dienst met betrouwbaar advies.